.

.

SAHABAT FREE-NI (IKLAN PERCUMA):

Tuesday, November 6, 2012

Pil cuci/pil gugurkan kandungan/ cytotec misoprostol 200mcg

Nama: Clinic health
Email: nsemsaya@yahoo.com
Website: http://clinichealth30.blogspot.com
Tajuk: Pil cuci/pil gugurkan kandungan/ cytotec misoprostol 200mcg
Iklan: Nombor siri cytotec daripada Kementerian kesihatan Malaysia
PIL CYTOTEC 200MCG MISOPROSTOL
( MAL19890225AR)

kepada yang memerlukan boleh hubungi sesiapa yg anda rase anda percaya...anda pembeli..jadilah pembeli yg bijak..kuasa membeli di tangan anda.. Dengan kami, untuk pengetahuan semua, kami menjual pil cytotec berkandungan 200mcg daripada u.k made by pfizer company..Pil berbentuk segienam, warna putih, cop searle 1461..Pil ini didatangkan direct terus dari u.k ke malaysia dibawah kementerian kesihatan malaysia..No. kkm nya MAL19890225AR.. Jangan risau, penghantaran boleh dilakukan menggunakan poslaju atau Cod (by hand)...khidmat bantuan 24jam akan diberikan bagi yg mengambil dgn kami... Hubungi kami untuk penjelasan mngenai ubat ini secara call/sms 0176166902...talian 24jam..terima kasih.. Harga murah, wang jimat..

Kami akan bantu dan guide anda sehingga anda berjaya cuci dgn sempurna. Telah ramai client kami berjaya cuci atas nasihat daripada kami. Kami juga mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua yg telah menyokong clinichealth.

Maklumat lanjut hubungi 0176166902 dan sila sertakan umur,berat badan dan juga usia kandungan. Segala pertanyaan anda akan kami jawab seboleh yang mungkin.

3 Jenis kehamilan yang dilarang unutk menggunakan Cytotec
Pada yg nak cuci guna pil ni. 3 jenis kehamilan adalah dilarang sama sekali menggunakan pil. Kehamilan molar, ektopic dan eklamsia. Ia boleh membahayakan nyawa anda dan kehamilan ini boleh buat cuci di hospital kerajaan. Kalau anemia 8 minggu kebwh shj. Kalau lebih 8 minggu elok buat di hospital. Kalau ada keraguan boleh sms saya 0176166902

cuci ni ada 3 cara, cara moden adalah guna pil yg mana keberkesanannya 95% dan 1 Juta wanita seluruh dunia gunakannya, dnc ni cara lama dan banyak risiko. kalau tak ada masaalah memang selamat, tapi harus diingat dnc ni dah pernah ada kes kematian, rahim pecah, cuci tak habis dan jangkitan kuman. Manakala guna pil ni belum pernah ada kes pengsan atau kematian. Ini kerana kita tak sentuh dalaman wanita. Perlu diingat juga, rahim & servik tak semua sama. Ada yg kuat & ada yg normal. Setakat ni 4 ke 5 bulan semuanya jatuh, cuma kena tambah dos atau tak. Pil saya 600bji habis dlm 2 ke 3hari shj, ini menunjukkan pil ni memang berkesan dan majoritinya jatuh. Kalau yg tak jatuh tu minta maaflah, pilihan ditangan anda. Guna pil 95% jatuh, kosnya murah & selamat manakala dnc 100% tetapi berisiko dan kos tinggi. Jika ada keraguan boleh call/sms date last period & berat. 0176166902

www.clinichealth30.blogspot.com @ 0176166902
Ip Pengirim: 60.50.224.240

73 comments:

 1. nk taye pil ne boleh gugur kan kandugan ke????kalau boleh mcm mane nk gune and beli ea?

  ReplyDelete
 2. ***Pil Gugur Murah***

  Pengambilan pil Misoprostol Cytotec mengikut prosedur yang betul oleh wanita hamil akan menyebabkan pengecutan rahim, pengecutan rahim adalah kaedah yang sering digunakan untuk menggugurkan kandungan. Kajian telah menunjukkan bahawa misoprostol (Cytotec) boleh digunakan untuk menggugurkan kandungan dengan selamat. ****Klik link dibawah****

  http://pilcuci.blogspot.com

  Kepada sesiapa yang ingin mendapatkan pil cuci/gugur ini, bolehlah mendapatkannya terus daripada saya. Stok ubat sentiasa ada dan dijamin 100% barang akan sampai ke tangan anda. Penghantaran dibuat melalui poslaju. Saya menyediakan pil cytotec dgn harga yang berpatutan. Jangan biarkan masalah berlarutan dan menyusahkan hati anda.

  Anda boleh melayari blog atau menghubungi saya terus En K di 014-6167965 untuk mendapatkan maklumat lanjut. Harga murah dan terbukti berkesan...

  ReplyDelete
 3. Misoprostol adalah ubat yang didaftarkan untuk mencegah ulser gastrik. Jenama misoprostol yang paling terkenal di pasaran adalah Cytotec.

  pengambilan pil Misoprostol (Cytotec) oleh wanita hamil akan menyebabkan pengecutan rahim berlaku,pengecutan rahim adalah kaedah yang sering digunakan untuk menggugurkan kandungan atau menamatkan kehamilan. Kajian telah menunjukkan bahawa misoprostol (Cytotec) boleh digunakan untuk menamatkan kehamilan atau menggugurkan kandungan.

  Cara penggunaan misoprostol (Cytotec) tablet untuk menggugurkan kandungan telah dicatatkan di laman web ini.

  http://www.nice-a-beauty.com/use-misoprostol-cytotec-abortion-pills.html

  Di laman web ini juga telah dicatatkan beberapa kajian yang telah dilakukan tentang penggunaan misoprostol (Cytotec) untuk menamatkan kehamilan atau menggugurkan kandungan.

  Dos dan garis panduan bagi penggunaan pil cytotec 200 mcg untuk menamatkan kehamilan telah dikeluarkan oleh sekumpulan pakar dari WHO (Pertubuhan Kesihatan Sedunia) di Itali pada bulan Februari 2007. Bahan-bahan ini telah diterbitkan dalam Jurnal Antarabangsa Ginekologi dan Obstetrik (2007, vol. 99).

  namun begitu,garis panduan ini tidak mewakili keputusan akhir WHO kerana penggunaan misoprostol (Cytotec) semata-mata sebagai ubat pengguguran masih dalam kajian.

  Beberapa kajian yang dijalankan telah menunjukkan bahawa pengunaan misoprostol (Cytotec) untuk menggugurkan kandungan adalah berkesan dan selamat untuk kandungan yang berusia 9 minggu ke bawah. Perlu berhati-hati ketika menggunakan pil (Cytotec) untuk menggugurkan kandungan yang berusia 9 minggu ke atas kerana dos untuk kandungan yang berusia 0-12 minggu dan 13-22 minggu yang ditunjukkan dalam laman web ini sudah cukup tinggi untuk digunakan.

  Maklumat lanjut layari facebook "pil gugur cytotec"

  Atau hubungi 0143230603

  ReplyDelete
 4. nak buat DNC bole pm jarihantujr@yahoo.com

  ReplyDelete
 5. Pil perancang keluarga,pil gugur kandungan untuk ksndungan yg berusia 4 bulan ke bawah sahaja.

  By hand area k.l

  Poslaju.

  Berminat hubungi shah 0143230603.

  ReplyDelete
 6. Assalamualaikum dan salam sejahtera.

  Jenis pil gugur: Cytotec misoprostol 200mcg
  Pengilang : pfizer company

  Kepada sesiapa yang ingin mendapatkan pil cuci/gugur ini, bolehlah mendapatkannya terus daripada kami di 0176166902. Stok ubat ini sentiasa ada dan jaminan barang ketangan anda. Kami akan menghantar barang anda terus melalui poslaju. Jgn tunggu lg, kami menyediakan pil cytotec ini dgn harga yang berpatutan. Jgn biarkan masalah menyusahkan hati anda. Kami sedia membantu.

  Pil ini telahpun digunakan diserata dunia dan telah terbukti keberkesanannya hampir 95% dgn kadar dos yang bersesuaian dgn usia kandungan anda. Kami akan bantu dan guide anda sehingga anda berjaya cuci dgn sempurna. Telah ramai client kami berjaya cuci atas nasihat daripada kami.

  Kami juga mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua yg telah menyokong clinichealth. Maklumat lanjut hubungi 0176166902 dan sila sertakan umur,berat badan dan juga usia kandungan. Segala pertanyaan anda akan kami jawab seboleh yang mungkin.

  Untuk sesiapa yang ragu-ragu untuk membeli dgn kami, anda boleh layari blog kami, dan click pada profile, dan lihat pada profile picture kami iaitu gambar Pil cytotec original yang kami pegang. Keputusan ditangan anda :)

  www.clinichealth30.blogspot.com

  ReplyDelete
 7. Replies
  1. saya pembekal ubat untuk abortion, kamu boleh contact saya 0135554133...

   Delete
  2. saya pembekal ubat untuk abortion, kamu boleh contact saya 0135554133...

   Delete
 8. Replies
  1. contact sya 0135554133 untuk dapatkan ubat abortion..

   Delete
 9. sesiapa yang memerlukan pil cuci kandungan (cytotec) misoprostol, sila call/sms 0135554133.. 24 jam.
  area sabah
  area sarawak
  area semenanjung

  ReplyDelete
 10. Nombor siri cytotec daripada Kementerian kesihatan Malaysia
  PIL CYTOTEC 200MCG MISOPROSTOL
  ( MAL19890225AR)

  kepada yang memerlukan boleh menghubungi kami ditalian 0176166902.Dengan kami, untuk pengetahuan semua, kami menjual pil cytotec berkandungan 200mcg daripada u.k made by pfizer company..Pil berbentuk segienam, warna putih, cop searle 1461..Pil ini didatangkan direct terus dari u.k ke malaysia dibawah kementerian kesihatan malaysia..

  No. kkm nya MAL19890225AR.. Jangan risau, penghantaran boleh dilakukan menggunakan poslaju ...khidmat bantuan 24jam akan diberikan bagi yg mengambil dgn kami... Hubungi kami untuk penjelasan mngenai ubat ini secara call/sms 0176166902...talian 24jam..terima kasih.. Harga murah, wang jimat..

  Kami akan bantu dan guide anda sehingga anda berjaya cuci dgn sempurna. Telah ramai client kami berjaya cuci atas nasihat daripada kami. Kami juga mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua yg telah menyokong clinichealth.

  Untuk sesiapa yang ragu-ragu untuk membeli dgn kami, anda boleh layari blog kami, dan click pada profile, dan lihat pada profile picture kami iaitu gambar Pil cytotec original yang kami pegang. Keputusan ditangan anda :)

  Maklumat lanjut hubungi 0176166902 dan sila sertakan umur,berat badan dan juga usia kandungan. Segala pertanyaan anda akan kami jawab seboleh yang mungkin.

  www.clinichealth30.blogspot.com @ 0176166902

  ReplyDelete
 11. kepada sesiapa yang nak beli pil cytotec (misoprostol) 1 pill-200mcg
  call/sms 013 5554133. nasihat dan bantuan akan diberikan.

  area sabah/sarawak
  area semenanjung.

  ReplyDelete
 12. selamat sejahtera semua,

  "Cytotec misoprostol 200 mcg"

  kepada mereka yang ingin mendapakan pil ini bolehlah terus mendapatkan melalui kami. Anda boleh menghubungi 0176166902. Kami menjual dgn harga murah bersesuaian dgn kemampuan anda.

  http://clinichealth30.blogspot.com/

  ReplyDelete
 13. kepada sesiapa yang memerlukan pil cytotec (misoprostol) 1 pil=200mcg call/sms 013 5554133
  UNTUK KANDUNGAN DIBAWAH 4 BULAN SAHAJA.

  area sabah-byhand
  area sarawak-pos laju
  area semenanjung-pos laju

  bantuan dan nasihat akan diberikan.

  ReplyDelete
 14. kepada sesiapa yang memerlukan pil cytotec (misoprostol) 1 pil=200mcg call/sms 013 5554133
  UNTUK KANDUNGAN DIBAWAH 4 BULAN SAHAJA.

  area sabah-byhand
  area sarawak-pos laju
  area semenanjung-pos laju

  bantuan dan nasihat akan diberikan.

  ReplyDelete
 15. Pil cuci rahim, pil cytotec 200 mcg, pil gugur kandungan untuk kndungan yg berusia 3 bulan ke bawah sahaja, untuk wanita yang berisiko untuk mengandung, wanita yang masih dalam pantang(bersalin operation), jarakkan anak, ada sakit di bahagian belakang,.Untuk matlumat lanjut,sms 017-9540844

  ReplyDelete
 16. -sesiapa yg memerlukan pil gugur & cuci rahim cytotec 200mcg,boleh sms sy
  013-9505341..Area Terengganu By HanD..@ all area in malaysia pos laju 1hari smpai..

  ReplyDelete
 17. pil cytotec 200mg..pil gugur kandungan untuk 4 bulan ke bawah..untuk wanita berisiko mengandung,wanita yg masih dlm pantang( bersalin operation),nak jarakkan anak,ada sakit belakang..sms 017-9511170

  ReplyDelete
 18. Sesiapa yang memerlukan pil cuci/ pil cytotec misoprostol 200mcg call/sms 0105811038
  Bantuan dan nasihat akan diberikan sehingga anda berjaya mencuci.
  Dijamin berkesan asalkan mematuhi segala nasihat yang diberikan.

  pengahataran melalui pos laju ( sarawak/semenanjung ) dalam sehari barang akan sampai. Byhand untuk area Sabah.

  ReplyDelete
 19. Untuk sesiapa yang ingin membeli pil cytotec untuk dijual call/sms 0105811038.

  ReplyDelete
 20. Salam sejahtera.


  -*Cytotec Misoprostol 200mcg*

  Kepada sesiapa yang ingin mendapatkan pil ini bolehlah mendapatkannya daripada kami secara terus. Kami menyediakannya kepada anda dgn harga yang berpatutan bersesuaian dgn kemampuan anda, Kami telah membantu ramai wanita sehingga mereka sukses mencuci dgn sempurna.

  Malah kami juga akan terus memberi guide dan nasihat kepada client-clien kami. Fikir dahulu sebelum beli. Pastikan anda membeli kpd mereka yang betul-betul pakar dalam bidang pengguguran ini. Jadikan keselamatan anda sebagai tunjang segala keputusan anda. tq

  Jika berminat, hubungi kami ditalian 0176166902,

  Untuk sesiapa yang ragu-ragu untuk membeli dgn kami, anda boleh layari blog kami, dan click pada profile, dan lihat pada profile picture kami iaitu gambar Pil cytotec original yang kami pegang. Keputusan ditangan anda :)


  www.clinichealth30.blogspot.com

  ReplyDelete
 21. pil cytotec 200mcg..pil gugur kandungan untuk 4 bulan ke bawah..untuk wanita berisiko mengandung,wanita yg masih dlm pantang( bersalin operation),nak jarakkan anak,ada sakit belakang..mmg berkesan mencuci dgn sukses..kami akn guide kpd pelanggan ..call or sms 013-9679321

  ReplyDelete
 22. Kepada sesiapa yang memerlukan pil cytotec misoprostol call/sms 013 5554133.
  *UNTUK KANDUNGAN DIBAWAH 4 BULAN SAHAJA.

  Penghantaran:
  area sabah-byhand
  area sarawak-pos laju
  area semenanjung-pos laju

  Segala bantuan dan nasihat akan diberikan

  ReplyDelete
  Replies
  1. saya dari area sabah berminat nak tempah pil cytotec

   Delete
  2. brapa usia kandungan kamu? kmu mesej usia kandungan dan berat kmu - 013 5554133

   Delete
 23. Cytotec searle1461 misoprostol 200mcg from pfizer.co.usa.


  # Pil untuk gugurkan kandungan 20 minggu kebawah.

  # Digunakan secara meluas diserata dunia kerana kaedah tablet ini jauh lebih moden dan murah berbanding membuat rawatan DnC dan vakum di klinik2 bersalin.

  # Cara penggunaan nya ialah jumlah pil yg di ambil mestilah bersesuaian dgn usia kandungan ( rujuk pada kami dos yang anda perlu ambil ).

  # Darah akan mula keluar selepas 2-3jam selepas sesi pengambilan dan symptoms spt demam,begegar,mual2,sengugut dan cirit birit adalah perkara biasa bagi sesiapa yg makan pil ni.

  # Ia akan reda setelah anda selesai bercuci nanti.

  # Dalam masa yang sama, anda di kehendaki berurut naikkan peranakan sebagai langkah seterusnya selepas makan pil

  # Paracetamol,pil tambah darah dan pregnancy test adalah langkah tambahan bg memudahkan kerja anda.

  # Selesai bercuci seboleh-bolehnya anda berpantanglah dgn baik 45hari sesuai bg yg ingin benar2 pulih dan sihat dan minima tu 10hari pun cukup.

  Untuk sesiapa yang ragu-ragu untuk membeli dgn kami, anda boleh layari blog kami, dan click pada profile, dan lihat pada profile picture kami iaitu gambar Pil cytotec original yang kami pegang. Keputusan ditangan anda :)

  Berminat? sila hubungi kami di 0176166902

  Layari blog kami : www.clinichealth30.blogspot.com

  ReplyDelete
 24. Kepada sesiapa yang memerlukan pil cytotec misoprostol 200mcg, call/sms 013 5554133.
  UNTUK KANDUNGAN YANG DIBAWAH 4 BULAN SAHAJA.

  Penghantaran:
  area sabah-by hand
  area sarawak-pos laju
  area semenanjung-pos laju

  Segala bantuan dan nasihat akan diberikan.

  ReplyDelete
 25. pil cytotec 200mcg..pil gugur kandungan untuk 4 bulan ke bawah..untuk wanita berisiko mengandung,wanita yg masih dlm pantang( bersalin operation),nak jarakkan anak,ada sakit belakang..mmg berkesan mencuci dgn sukses..kami akn guide kpd pelanggan ..call or sms 013-9679321

  ReplyDelete
 26. sya pembekal pil cytotec 200mg, kepada sesiapa yang mahu mendapatkan pil cytotec, call/sms 010 5811038.

  1 pil cytotec-RM18.00
  40 pil cytotec-RM600.00
  100 pil cytotec-RM1100.00

  ReplyDelete
 27. pil cytotec 200mg..pil gugur kandungan untuk 4 bulan ke bawah..untuk wanita berisiko mengandung,wanita yg masih dlm pantang( bersalin operation),nak jarakkan anak,ada sakit belakang..i akn beri tahu step guna smpai anda berjaya cuci sepenuhnya..sms 013-9679321

  ReplyDelete
 28. Kepada sesiapa yang memerlukan pil cytotec misoprostol 200mg, call/sms 013 5554133.

  Penghantaran:
  area sabah: by hand
  area sarawak: pos laju
  area semenanjung: pos laju

  ReplyDelete
 29. pil cytotec 200mcg..pil gugur kandungan untuk 4 bulan ke bawah..untuk wanita berisiko mengandung,wanita yg masih dlm pantang( bersalin operation),nak jarakkan anak,ada sakit belakang..mmg berkesan mencuci dgn sukses..kami akn guide kpd pelanggan..call or sms 013-9679321

  ReplyDelete
 30. Kepada sesiapa yang memerlukan pil cytotec misoprostol 200mg, call/sms 013 5554133.

  Penghantaran:
  area sabah: by hand
  area sarawak: pos laju
  area semenanjung: pos laju

  Bantuan dan nasihat akan diberikan.

  ReplyDelete
 31. CYTOTEC MISOPROSTOL 200MG, kepada sesiapa yang ingin mendapatkan pil ini sila call/sms 010 5811038.

  *1 biji pil cytotec - Rm 18.00

  ReplyDelete
 32. pil cytotec 200mcg..pil gugur kandungan untuk 4 bulan ke bawah..untuk wanita berisiko mengandung,wanita yg masih dlm pantang( bersalin operation),nak jarakkan anak,ada sakit belakang..mmg berkesan mencuci dgn sukses..kami akn guide kpd pelanggan ..call or sms 013-9679321

  ReplyDelete
 33. Assalamualaikum dan salam sejahtera.

  Jenis pil gugur: Cytotec misoprostol 200mcg
  Pengilang : pfizer company

  Kepada sesiapa yang ingin mendapatkan pil cuci/gugur ini, bolehlah mendapatkannya terus daripada kami di 0176166902. Stok ubat ini sentiasa ada dan jaminan barang ketangan anda. Kami akan menghantar barang anda terus melalui poslaju. Jgn tunggu lg, kami menyediakan pil cytotec ini dgn harga yang berpatutan. Jgn biarkan masalah menyusahkan hati anda. Kami sedia membantu.

  Pil ini telahpun digunakan diserata dunia dan telah terbukti keberkesanannya hampir 95% dgn kadar dos yang bersesuaian dgn usia kandungan anda. Kami akan bantu dan guide anda sehingga anda berjaya cuci dgn sempurna. Telah ramai client kami berjaya cuci atas nasihat daripada kami.

  Kami juga mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua yg telah menyokong clinichealth. Maklumat lanjut hubungi 0176166902 dan sila sertakan umur,berat badan dan juga usia kandungan. Segala pertanyaan anda akan kami jawab seboleh yang mungkin.

  Untuk sesiapa yang ragu-ragu untuk membeli dgn kami, anda boleh layari blog kami, dan click pada profile, dan lihat pada profile picture kami iaitu gambar Pil cytotec original yang kami pegang. Keputusan ditangan anda :)

  www.clinichealth30.blogspot.com

  ReplyDelete
 34. pil cytotec 200mcg..pil gugur kandungan untuk 4 bulan ke bawah..untuk wanita berisiko mengandung,wanita yg masih dlm pantang( bersalin operation),nak jarakkan anak,ada sakit belakang..mmg berkesan mencuci dgn sukses..kami akn guide kpd pelanggan ..call or sms 013-9679321

  ReplyDelete
 35. cytotec 200mg.. khas untuk gugurkan kandungan & cuci rahim untuk kandungan 4bulan ke bawah... untuk wanita berisiko mengandung,wanita yg masih dlm pantang( bersalin operation),nak jarakkan anak,ada sakit belakang..dijamin gugur & cuci smpai bersih.. segala keterangan akan diberi kan... berminat call/sms 013-9505341.(original by pharmacy keluaran Pfizer)

  ReplyDelete
 36. Pil Cytotec 200MG @ Supplement ini membantu ‘mencuci’ khas untuk wanita yang hamil dalam kandungan 23 minggu ke bawah sahaja, hanya ikut arahan untuk pengambilannya dan dalam masa 4-5 Jam akan segera ‘cuci, khas untuk wanita hamil jarak dekat, terlanjur,ada masalah kewangan/ekonomi, belum berkahwin dan ‘senang hamil’. Kami membantu pada yang memerlukan. Jika dilakukan di hospital swasta, kosnya Rm1000 ke Rm3500.. bergantung berapa minggu kandungan dan sakit yang teramat sangat apabila saluran tiup dimasukkan dalam saluran kemaluan, jadi bertindaklah sebelum terlambat. Kandungan ubat ni adalah 200mcg, di pasaran hanya ada 20mcg, 50mcg dan 100mcg, elakkan dari membeli bawah 100mcg (hanya cacatkan janin shj), Tuntas dari Indon (menyebabkan pendarahan yg teruk), RU486 dari Singapore, Indon Dan Thai (RU486 sudah ada 368 kes kematian Seluruh Dunia).

  Bertindak segera,CALL /SMS / WHATSSAP 013-9505341

  ReplyDelete
 37. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 38. pil cytotec 200mcg..pil gugur kandungan untuk 4 bulan ke bawah..untuk wanita berisiko mengandung,wanita yg masih dlm pantang( bersalin operation),nak jarakkan anak,ada sakit belakang..mmg berkesan mencuci dgn sukses..kami akn guide kpd pelanggan ..call or sms 013-9679321

  ReplyDelete
 39. sya pembekal pil cytotec 200mg, kepada sesiapa yang mahu mendapatkan pil cytotec, call/sms 010 5811038.

  1 pil cytotec-RM18.00
  40 pil cytotec-RM600.00
  100 pil cytotec-RM1100.00

  ReplyDelete
 40. Kepada sesiapa yang memerlukan pil cytotec misoprostol 200mg, call/sms 013 5554133
  *UNTUK KANDUNGAN DIBAWAH 4 BULAN SAHAJA

  Penghantaran:
  area sabah: by hand
  area sarawak: pos laju
  area semenanjung: pos laju

  Segala bantuan dan nasihat akan diberikan.

  ReplyDelete
 41. cytotec 200mg.. khas untuk gugurkan kandungan & cuci rahim untuk kandungan 4bulan ke bawah... untuk wanita berisiko mengandung,wanita yg masih dlm pantang( bersalin operation),nak jarakkan anak,ada sakit belakang..dijamin gugur & cuci smpai bersih.. segala keterangan akan diberi kan... berminat call/sms 013-9505341.(original by pharmacy keluaran Pfizer)

  ReplyDelete
 42. sya telah mengalami keguguran penuh secra semula jd semasa usia kandungan 3 bulan.. tetapi, selepas 3 hari telah bersih dr darah semua, saya telah melakukan hunbungan seks dengan suami.. selepas sebulan dri tarikh keguguran, terdapat darah keluar dr faraj selama seminggu... dan saya anggap saya telah period.. namun selang seminngu dr period, terdapat sedikit darah keluar sehingga kini (spotting).. ibu bgthu mungkin saya akan hamil lagi.. kerana spotting merupakn tanda pembentukan janin berlaku.. saya ada melakukan ujian kehamilan pd waktu malam, tetapi hasil negatif... tetapi saya merasakan perut saya membesar... saya memerlukan bantuan dari anda.. kerana saya belum bersedia untuk hamil lagi lantaran suami outstation selama setahun di luar negara...

  ReplyDelete
 43. Kepada sesiapa yang memerlukan pil cytotec misoprostol 200mg, call/sms 013 5554133
  *UNTUK KANDUNGAN DIBAWAH 4 BULAN SAHAJA.

  Penghantaran:
  area sabah: by hand
  area sarawak: pos laju
  area semenanjung: pos laju

  Bantuan dan nasihat akan diberikan.

  ReplyDelete
 44. Nombor siri cytotec daripada Kementerian kesihatan Malaysia
  PIL CYTOTEC 200MCG MISOPROSTOL
  ( MAL19890225AR)

  kepada yang memerlukan boleh menghubungi kami ditalian 0176166902.Dengan kami, untuk pengetahuan semua, kami menjual pil cytotec berkandungan 200mcg daripada u.k made by pfizer company..Pil berbentuk segienam, warna putih, cop searle 1461..Pil ini didatangkan direct terus dari u.k ke malaysia dibawah kementerian kesihatan malaysia..

  No. kkm nya MAL19890225AR.. Jangan risau, penghantaran boleh dilakukan menggunakan poslaju ...khidmat bantuan 24jam akan diberikan bagi yg mengambil dgn kami... Hubungi kami untuk penjelasan mngenai ubat ini secara call/sms 0176166902...talian 24jam..terima kasih.. Harga murah, wang jimat..

  Kami akan bantu dan guide anda sehingga anda berjaya cuci dgn sempurna. Telah ramai client kami berjaya cuci atas nasihat daripada kami. Kami juga mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua yg telah menyokong clinichealth.

  Untuk sesiapa yang ragu-ragu untuk membeli dgn kami, anda boleh layari blog kami, dan click pada profile, dan lihat pada profile picture kami iaitu gambar Pil cytotec original yang kami pegang. Keputusan ditangan anda :)

  Maklumat lanjut hubungi 0176166902 dan sila sertakan umur,berat badan dan juga usia kandungan. Segala pertanyaan anda akan kami jawab seboleh yang mungkin.

  www.clinichealth30.blogspot.com @ 0176166902

  ReplyDelete
 45. cytotec 200mg.. khas untuk gugurkan kandungan & cuci rahim untuk kandungan 4bulan ke bawah... untuk wanita berisiko mengandung,wanita yg masih dlm pantang( bersalin operation),nak jarakkan anak,ada sakit belakang..dijamin gugur & cuci smpai bersih.. segala keterangan akan diberi kan... berminat call/sms/wassap 013-9505341.(original by pharmacy keluaran Pfizer)

  ReplyDelete
 46. ssalamualaikum, sesiapa yang ingin membeli pil cuci rahim/pil gugurkan kandungan atau lebih dikenali sebagai cytotec bolehlah mendapatkan daripada kami,

  Mengapa memilih cytotec?
  Kerana kaedah ini adalah kaedah paling selamat digunakan untuk menggugurkan kandungan sekaligus mencuci rahim anda, harganya juga lebih murah dan berpatutan jika dibandingkan dgn kaedah D&C yang boleh dibuat di klinik seluruh Malaysia yang selalunya kosnya memakan ribuan ringgit.

  Hubungi kami di talian 0176166902 dan layari

  http://clinichealth30.blogspot.com/

  ReplyDelete
 47. Kepada sesiapa yang memerlukan pil cytotec misoprostol 200mg call/sms 013 5554133
  *UNTUK KANDUNGAN DIBAWAH 4 BULAN SAHAJA.

  Penghantaran:
  area sabah: by hand
  area sarawak: pos laju
  area semenanjung: pos laju

  Bantuan dan nasihat akan diberikan.

  ReplyDelete
 48. Misoprostol adalah ubat yang didaftarkan untuk mencegah ulser gastrik. Jenama misoprostol yang paling terkenal di pasaran adalah Cytotec.

  pengambilan pil Misoprostol (Cytotec) oleh wanita hamil akan menyebabkan pengecutan rahim berlaku,pengecutan rahim adalah kaedah yang sering digunakan untuk menggugurkan kandungan atau menamatkan kehamilan. Kajian telah menunjukkan bahawa misoprostol (Cytotec) boleh digunakan untuk menamatkan kehamilan atau menggugurkan kandungan.

  Cara penggunaan misoprostol (Cytotec) tablet untuk menggugurkan kandungan telah dicatatkan di laman web ini.

  http://www.iwhc.org/index.php?option=com_content&task=view&id=3747&Itemid=614

  Di laman web ini juga telah dicatatkan beberapa kajian yang telah dilakukan tentang penggunaan misoprostol (Cytotec) untuk menamatkan kehamilan atau menggugurkan kandungan.

  Dos dan garis panduan bagi penggunaan pil cytotec 200 mcg untuk menamatkan kehamilan telah dikeluarkan oleh sekumpulan pakar dari WHO (Pertubuhan Kesihatan Sedunia) di Itali pada bulan Februari 2007. Bahan-bahan ini telah diterbitkan dalam Jurnal Antarabangsa Ginekologi dan Obstetrik (2007, vol. 99).

  namun begitu,garis panduan ini tidak mewakili keputusan akhir WHO kerana penggunaan misoprostol (Cytotec) semata-mata sebagai ubat pengguguran masih dalam kajian.

  Beberapa kajian yang dijalankan telah menunjukkan bahawa pengunaan misoprostol (Cytotec) untuk menggugurkan kandungan adalah berkesan dan selamat untuk kandungan yang berusia 9 minggu ke bawah. Perlu berhati-hati ketika menggunakan pil (Cytotec) untuk menggugurkan kandungan yang berusia 9 minggu ke atas kerana dos untuk kandungan yang berusia 0-12 minggu dan 13-22 minggu yang ditunjukkan dalam laman web ini sudah cukup tinggi untuk digunakan.

  Maklumat lanjut layari facebook "pilgugur.blogspot"

  Atau hubungi 0143230603

  ReplyDelete
 49. Nombor siri cytotec daripada Kementerian kesihatan Malaysia
  PIL CYTOTEC 200MCG MISOPROSTOL
  ( MAL19890225AR)

  kepada yang memerlukan boleh menghubungi kami ditalian 0176166902.Dengan kami, untuk pengetahuan semua, kami menjual pil cytotec berkandungan 200mcg daripada u.k made by pfizer company..Pil berbentuk segienam, warna putih, cop searle 1461..Pil ini didatangkan direct terus dari u.k ke malaysia dibawah kementerian kesihatan malaysia..

  No. kkm nya MAL19890225AR.. Jangan risau, penghantaran boleh dilakukan menggunakan poslaju ...khidmat bantuan 24jam akan diberikan bagi yg mengambil dgn kami... Hubungi kami untuk penjelasan mngenai ubat ini secara call/sms 0176166902...talian 24jam..terima kasih.. Harga murah, wang jimat..

  Kami akan bantu dan guide anda sehingga anda berjaya cuci dgn sempurna. Telah ramai client kami berjaya cuci atas nasihat daripada kami. Kami juga mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua yg telah menyokong clinichealth.

  Untuk sesiapa yang ragu-ragu untuk membeli dgn kami, anda boleh layari blog kami, dan click pada profile, dan lihat pada profile picture kami iaitu gambar Pil cytotec original yang kami pegang. Keputusan ditangan anda :)

  Maklumat lanjut hubungi 0176166902 dan sila sertakan umur,berat badan dan juga usia kandungan. Segala pertanyaan anda akan kami jawab seboleh yang mungkin.

  www.clinichealth30.blogspot.com @ 0176166902

  ReplyDelete
 50. sy nak dlm 5 biji....nk yg murah je....anyone?

  ReplyDelete
 51. Assalamualaikum dan salam sejahtera.

  Jenis pil gugur: Cytotec misoprostol 200mcg
  Pengilang : pfizer company

  Kepada sesiapa yang ingin mendapatkan pil cuci/gugur ini, bolehlah mendapatkannya terus daripada kami di 0176166902. Stok ubat ini sentiasa ada dan jaminan barang ketangan anda. Kami akan menghantar barang anda terus melalui poslaju. Jgn tunggu lg, kami menyediakan pil cytotec ini dgn harga yang berpatutan. Jgn biarkan masalah menyusahkan hati anda. Kami sedia membantu.

  Pil ini telahpun digunakan diserata dunia dan telah terbukti keberkesanannya hampir 95% dgn kadar dos yang bersesuaian dgn usia kandungan anda. Kami akan bantu dan guide anda sehingga anda berjaya cuci dgn sempurna. Telah ramai client kami berjaya cuci atas nasihat daripada kami.

  Kami juga mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua yg telah menyokong clinichealth. Maklumat lanjut hubungi 0176166902 dan sila sertakan umur,berat badan dan juga usia kandungan. Segala pertanyaan anda akan kami jawab seboleh yang mungkin.

  Untuk sesiapa yang ragu-ragu untuk membeli dgn kami, anda boleh layari blog kami, dan click pada profile, dan lihat pada profile picture kami iaitu gambar Pil cytotec original yang kami pegang. Keputusan ditangan anda :)

  www.clinichealth30.blogspot.com

  ReplyDelete
 52. cytotec 200mg.. khas untuk gugurkan kandungan & cuci rahim untuk kandungan 4bulan ke bawah... untuk wanita berisiko mengandung,wanita yg masih dlm pantang( bersalin operation),nak jarakkan anak,ada sakit belakang..dijamin gugur & cuci smpai bersih.. segala keterangan akan diberi kan... berminat call/sms 013-9505341.(original by pharmacy keluaran Pfizer)

  ReplyDelete
 53. Sape yg perlukan cytotec pil 200 mcg original by farmasi. Bley hubungi sy amiey jb
  Whatsapp/wechat/sms-017-7294235
  Call-012-7942785(eyntan)

  ReplyDelete

 54. Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua, kepada anda diluar sana yang ingin memiliki/membeli pil cytotec misoprostol 200mcg bolehlah berbuat demikian daripada kami dgn menghubungi no ini, 0176166902 (24jam)
  Cara pembelian :

  1) hubungi kami dan tanyalah soalan yang bermain di fikiran anda,

  2) jika berpuas hati dan bersetuju untuk meneruskan urusan jual beli, anda bolehlah bank in ke acc kami,

  3) sms detail bank in kepada kami seperti masa, tarikh, jumlah dan tempat bank in,

  4) selepas selesai proses pengeposan, anda akan diberikan tracking code barang anda,

  5) barang sampai ke tangan anda :)
  Kepada mereka yang telahpun berjaya cuci, anda dikehendaki berpantang minima 10 hari,
  Cara-cara berpantang:

  1) elakkan makanan berminyak,

  2) elakkanmakanan seperti ayam dan telur,

  3) juga sayuran menjalar,
  Kepada mereka yang berminat untuk membeli cytotec daripada kami, hubungi kami di 0176166902,

  Kami akan guide dan bantu anda sehingga anda berjaya cuci,


  http://clinichealth30.blogspot.com/

  ReplyDelete
 55. cytotec 200mg.. khas untuk gugurkan kandungan & cuci rahim untuk kandungan 4bulan ke bawah... untuk wanita berisiko mengandung,wanita yg masih dlm pantang( bersalin operation),nak jarakkan anak,ada sakit belakang..dijamin gugur & cuci smpai bersih.. segala keterangan akan diberi kan... berminat call/sms 013-9505341.(original by pharmacy keluaran Pfizer)

  ReplyDelete
 56. Nombor siri cytotec daripada Kementerian kesihatan Malaysia
  PIL CYTOTEC 200MCG MISOPROSTOL
  ( MAL19890225AR)

  kepada yang memerlukan boleh menghubungi kami ditalian 0176166902.Dengan kami, untuk pengetahuan semua, kami menjual pil cytotec berkandungan 200mcg daripada u.k made by pfizer company..Pil berbentuk segienam, warna putih, cop searle 1461..Pil ini didatangkan direct terus dari u.k ke malaysia dibawah kementerian kesihatan malaysia..

  No. kkm nya MAL19890225AR.. Jangan risau, penghantaran boleh dilakukan menggunakan poslaju ...khidmat bantuan 24jam akan diberikan bagi yg mengambil dgn kami... Hubungi kami untuk penjelasan mngenai ubat ini secara call/sms 0176166902...talian 24jam..terima kasih.. Harga murah, wang jimat..

  Kami akan bantu dan guide anda sehingga anda berjaya cuci dgn sempurna. Telah ramai client kami berjaya cuci atas nasihat daripada kami. Kami juga mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua yg telah menyokong clinichealth.

  Untuk sesiapa yang ragu-ragu untuk membeli dgn kami, anda boleh layari blog kami, dan click pada profile, dan lihat pada profile picture kami iaitu gambar Pil cytotec original yang kami pegang. Keputusan ditangan anda :)

  Maklumat lanjut hubungi 0176166902 dan sila sertakan umur,berat badan dan juga usia kandungan. Segala pertanyaan anda akan kami jawab seboleh yang mungkin.

  www.clinichealth30.blogspot.com @ 0176166902

  ReplyDelete
 57. Kepada sesiapa yang memerlukan pil cytotec misoprostol 200mcg, pengilang daripada Pfizer, call/sms 013 5554133
  *UNTUK KANDUNGAN DIBAWAH 4 BULAN SAHAJA.

  Penghantaran :
  area sabah: by hand
  area sarawak: pos laju
  area semenanjung: pos laju

  Bantuan dan nasihat akan diberikan kepada anda.

  ReplyDelete
 58. Cytotec searle1461 misoprostol 200mcg from pfizer.co.usa.


  # Pil untuk gugurkan kandungan 20 minggu kebawah.

  # Digunakan secara meluas diserata dunia kerana kaedah tablet ini jauh lebih moden dan murah berbanding membuat rawatan DnC dan vakum di klinik2 bersalin.

  # Cara penggunaan nya ialah jumlah pil yg di ambil mestilah bersesuaian dgn usia kandungan ( rujuk pada kami dos yang anda perlu ambil ).

  # Darah akan mula keluar selepas 2-3jam selepas sesi pengambilan dan symptoms spt demam,begegar,mual2,sengugut dan cirit birit adalah perkara biasa bagi sesiapa yg makan pil ni.

  # Ia akan reda setelah anda selesai bercuci nanti.

  # Dalam masa yang sama, anda di kehendaki berurut naikkan peranakan sebagai langkah seterusnya selepas makan pil

  # Paracetamol,pil tambah darah dan pregnancy test adalah langkah tambahan bg memudahkan kerja anda.

  # Selesai bercuci seboleh-bolehnya anda berpantanglah dgn baik 45hari sesuai bg yg ingin benar2 pulih dan sihat dan minima tu 10hari pun cukup.

  Untuk sesiapa yang ragu-ragu untuk membeli dgn kami, anda boleh layari blog kami, dan click pada profile, dan lihat pada profile picture kami iaitu gambar Pil cytotec original yang kami pegang. Keputusan ditangan anda :)

  Berminat? sila hubungi kami di 0176166902

  Layari blog kami : www.clinichealth30.blogspot.com

  ReplyDelete
 59. sesiapa yang ingin mendapatkan cytotec pil 200 mcg ori by farmasi...
  bley hubungi amiey-whatsapp/sms- 017-7294235
  eyntan-call-012-7942785
  utk area johor bahru by hand...n lain2 tempat by post....

  ReplyDelete
 60. Salam sejahtera.


  -*Cytotec Misoprostol 200mcg*

  Kepada sesiapa yang ingin mendapatkan pil ini bolehlah mendapatkannya daripada kami secara terus. Kami menyediakannya kepada anda dgn harga yang berpatutan bersesuaian dgn kemampuan anda, Kami telah membantu ramai wanita sehingga mereka sukses mencuci dgn sempurna.

  Malah kami juga akan terus memberi guide dan nasihat kepada client-clien kami. Fikir dahulu sebelum beli. Pastikan anda membeli kpd mereka yang betul-betul pakar dalam bidang pengguguran ini. Jadikan keselamatan anda sebagai tunjang segala keputusan anda. tq

  Jika berminat, hubungi kami ditalian 0176166902,

  Untuk sesiapa yang ragu-ragu untuk membeli dgn kami, anda boleh layari blog kami, dan click pada profile, dan lihat pada profile picture kami iaitu gambar Pil cytotec original yang kami pegang. Keputusan ditangan anda :)


  www.clinichealth30.blogspot.com

  ReplyDelete
 61. sesiapa yg nk dapatkn cytotec 200mcg
  bley trus contact miss zura sms-014 6163241

  ReplyDelete
 62. Cytotec searle1461 misoprostol 200mcg from pfizer.co.usa.


  # Pil untuk gugurkan kandungan 20 minggu kebawah.

  # Digunakan secara meluas diserata dunia kerana kaedah tablet ini jauh lebih moden dan murah berbanding membuat rawatan DnC dan vakum di klinik2 bersalin.

  # Cara penggunaan nya ialah jumlah pil yg di ambil mestilah bersesuaian dgn usia kandungan ( rujuk pada kami dos yang anda perlu ambil ).

  # Darah akan mula keluar selepas 2-3jam selepas sesi pengambilan dan symptoms spt demam,begegar,mual2,sengugut dan cirit birit adalah perkara biasa bagi sesiapa yg makan pil ni.

  # Ia akan reda setelah anda selesai bercuci nanti.

  # Dalam masa yang sama, anda di kehendaki berurut naikkan peranakan sebagai langkah seterusnya selepas makan pil

  # Paracetamol,pil tambah darah dan pregnancy test adalah langkah tambahan bg memudahkan kerja anda.

  # Selesai bercuci seboleh-bolehnya anda berpantanglah dgn baik 45hari sesuai bg yg ingin benar2 pulih dan sihat dan minima tu 10hari pun cukup.

  Untuk sesiapa yang ragu-ragu untuk membeli dgn kami, anda boleh layari blog kami, dan click pada profile, dan lihat pada profile picture kami iaitu gambar Pil cytotec original yang kami pegang. Keputusan ditangan anda :)

  Berminat? sila hubungi kami di 0176166902

  Layari blog kami : www.clinichealth30.blogspot.com

  ReplyDelete
 63. cytotec 200mg.. khas untuk gugurkan kandungan & cuci rahim untuk kandungan 24 minggu ke bawah... untuk wanita berisiko mengandung,wanita yg masih dlm pantang( bersalin operation),nak jarakkan anak,ada sakit belakang..dijamin gugur & cuci sampai bersih.. segala keterangan akan diberi kan... berminat call/sms/whatsapp 013-9505341.(original by pharmacy keluaran Pfizer).

  ReplyDelete
 64. Salam 1 malaysia

  Pil gugur kandungan,pil perancang keluarga,berkesan untuk kandungan berusia 4 bulan ke bawah sahaja,kaedah moden yang digunakan di negara luar,terbukti selamat dan berkesan,pil ini berfungi mengecutkan dinding rahim dan membuka pintu servik,kaedah yg sering digunakan untuk mengugurkan kandungan dengan cara semula jadi,sesuai untuk wanita yang ingin menjarakkan anak,bersalin operation,ada masalah sakit di bahagian belakang,tengah melanjutkan pelajaran,terikat dengan kontrak pekerjaan,kami sedia membantu.

  Berminat hubungi sya 0143230603

  Tq.

  ReplyDelete
 65. Clearance stok pil gugur & ubat2 yg lain masih available diklinik kami.kepada yg urgent shj. stgh harga ditawarkan sepanjg clearance stok berlangsung. berminat boleh terus whtspp sy Miss Leez (016-4415337) dan boleh mendapatkan testimoni custemer yg sudah berjay dri kami. *pilihan ditangan anda. hati2 dengan scammer online yg berleluasa!!.

  ReplyDelete
 66. Clearance stok pil gugur & ubat2 yg lain masih available diklinik kami.kepada yg urgent shj. stgh harga ditawarkan sepanjg clearance stok berlangsung. berminat boleh terus whtspp sy Miss Leez (016-4415337) dan boleh mendapatkan testimoni custemer yg sudah berjay dri kami. *pilihan ditangan anda. hati2 dengan scammer online yg berleluasa!!.

  ReplyDelete
WEBSITE IKLAN PERCUMA