.

.

SAHABAT FREE-NI (IKLAN PERCUMA):

Friday, October 22, 2010

Jana Income RM20k Dlm Masa 20Hari...Tak percaya? Terus baca...

Nama: Suhaimi
Email: suhaimi52@yahoo.com
Website: http://www.20ribu20hari.com/index.php?ref=20k20days
Tajuk: Jana Income RM20k Dlm Masa 20Hari...Tak percaya? Terus baca...
Iklan: Pernah dengar tak nama Suthan M sebelum ini?
Kalau tak pernah, hari ini anda akan mengenali seorang individu anak Kajang, Selangor yang popular sebagai IMer persada antarabangsa.

Semalam, saya diberitahu oleh rakan saya bahawa terdapat satu laman web baru yang kini menjadi bualan ramai dikalangan rakyat Malaysia.

Selak selak link yang diberi, rupa-rupanya Suthan telah melancarkan infoproduk yang dipanggil Program RM20,000 Dalam 20 Hari.

http://www.20ribu20hari.com/index.php?ref=20k20days

<a href="http://www.20ribu20hari.com/index.php?ref=20k20days" target="_blank"><img src="http://20ribu20hari.com/media/banner20ribu20hari.gif"></a>

Sekilas pandang, program ini nampak macam hype, tetapi jangan prasangka buruk kerana kredibiliti empunya laman web memang terkenal di persada antarabangsa.

Anak muda dari Kajang ini dikenali ramai sebagai salah seorang expert marketer dari Malaysia yang terkenal di persada antarabangsa. Program program international seperti IMsutra, NicheProphecy, ThisCrapSells, dan sebagainya merupakan keluaran syarikat En. Suthan ini

Jadi, apabila saya terdengar bahawa Suthan melancarkan program ulung untuk rakyat Malaysia, saya kongsi berita ini dengan anda. Semestinya, Suthan boleh banyak mengajar cara cara marketing di internet dan merupakan public figure yang anda harus follow.

Untuk hari ini, saya nak rekemen dulu laman web ini untuk anda.

http://www.20ribu20hari.com/index.php?ref=20k20days

Suhaimi
Ip Pengirim: 115.133.12.63

No comments:

Post a Comment
WEBSITE IKLAN PERCUMA