.

.

SAHABAT FREE-NI (IKLAN PERCUMA):

Monday, January 31, 2011

D'VERGIN (Memulihkan Dara)

Nama: zawawi
Email: giatniaga@gmail.com
Website: http://beliprodukonline.blogspot.com
Tajuk: D'VERGIN (Memulihkan Dara)
Iklan: D'VERGIN (Memulihkan Dara)
D'Vergin merupakan penawar memulihkan dara untuk mereka yang amat memerlukannya. Dengan mengamalkan selama 30 hari di titikan kedalam alat sulit wanita, selaput dara akan kembali seperti semula. Namun tidaklah seperti asal.Apa yang nyata apabila melakukan persetubuhan akan mengallirkan darah dara semula. Produk ini hanya boleh digunakan oleh mereka yang bermasalah hilang dara akibat persetubuhan. Tidak boleh bagi mereka yang telah melahirkan anak untuk menggunakan produk ini bagi mengembalikan selaput dara.telah diuji dan telah berkesan hampir semua mereka yang menggunakannya.

Kandungan D'VERGIN:Campuran air sireh, Gambir Sarawak, Manjakani, Akar Serapat,Kacip Fatimah, Garam Gunung dan air Pinang Muda.Di adun dengan rapi dan disuling hingga jernih untuk keberkesanan yang lebih selesa.Pengguna tidak perlu was-was tentang bahan kandungan kerana tidak mengandungi bahan kimikal atau lain-lain yang boleh memudaratkan kesihatan.Tidak merbahaya jika terminum dan ianya selamat untuk digunakan sepenuhnya.

D'Vergin,
perubatan tradisional hasil daripada nenek moyang berkurun lamanya. Kini diperkenalan untuk keperluan pengguna yang bermasalah tiada dara.Produk ini tidak dijual secara terbuka bagi mengelakkan penyalahan penggunaan. Hanya mereka yang memerlukan sahaja akan dilayan.

Harga D'VERGIN
RM65.00 - Untuk 1 Botol (3.5ml)
RM75.00 (Sabah/Sarawak)
RM160.00 - Untuk 3 Botol
RM170.00 (Sabah/Sarawak)

Hubungi: 013-3320967 ZAWAWI
Sila Layari Web:
http://beliprodukonline.blogspot.com
Ip Pengirim: 120.139.75.234

No comments:

Post a Comment
WEBSITE IKLAN PERCUMA