.

.

SAHABAT FREE-NI (IKLAN PERCUMA):

Saturday, January 28, 2012

DAPATKAN RIBUAN DOLLAR SECARA PRCUMA !!

Nama: liyamin
Email: liyamin10@yahoo.com
Website: http://signup.wazzub.info/?lrRef=7535c
Tajuk: DAPATKAN RIBUAN DOLLAR SECARA PRCUMA !!
Iklan: Dapatkan RIBUAN DOLLAR melalui internet secara PERCUMA.
Sebuah program yang sangat berbeza dengan yang pernah anda kenal selama ini.

Pogram ini baru prelaunch 2 Januari 2012, dan akan launching pada 09 April 2012.Dan ramalan saya program ini akan membooming seperti GOOGLE mahupun FACEBOOK. Dan yang membuat mereka berbeza adalah program ini mahu berkongsi hasil dengan kita yang hanya berstatus sebagai user atau pengguna.

Sebelum launching, mereka sudah mula menerima pendaftaran sebagai member sejak 2 Januari 2012. Buat anda semua, saya sarankan untuk mendaftar sekarang juga. Simpan kedudukan anda sekarang, daftarkan diri anda, klik dari sini http://signup.wazzub.info/?lrRef=7535c


lalu isi borang pendaftaran, kemudian klik butang "JOIN". Setelah itu anda akan mendapat e-mel daripada Wazzub, buka email anda, dan klik link pengesahan kepada e-mel tersebut untuk mengaktifkan akaun anda di Wazzub, dan kemudian sebarkan link referral anda untuk mendapatkan member baru. Dari setiap member yang berjaya anda rekruit, anda berhak mendapatkan $ 1.00 USD setiap bulan.

Ingat, program ini baru prelaunch pada tarikh 02-01-2012, "BARU PRELAUNCH" ...Dan akan dilancarkan pada tarikh 09-04-2012. Buruan join sekarang ...

Jangan takut, kerana semua disini "wazzub" PERCUMA. Dan saya yakin 100% bahawa ini bukan sebuah laman SCAM. Tapi ini adalah sebuah gebrakan daripada "wazzub" untuk menandingi GOOGLE mahupun FACEBOOK yang telah jauh lebih dulu menjadi laman kegemaran di seluruh dunia.

Ini adalah fakta: seperti Google atau Facebook memperoleh berbilion-bilion $ $ $ setiap suku tahun hanya kerana kita, para pengguna internet menggunakan perkhidmatan mereka. Facebook bernilai lebih daripada 50 bilion $ $ $ hanya kerana mereka mempunyai pengguna berdaftar yang berjumlah sangat besar.

Ini adalah masa untuk memahami, bahawa kita "pengguna" memutuskan siapa yang mendapat wang besar. WAZZUB adalah komuniti global pertama yang membayar kita "pengguna", hanya untuk memilih mereka sebagai homepage kita.

+ + + PERCUMA SELAMANYA + + + TIDAK ADA UNTUK DOWNLOAD + + + TIDAK ADA PEKERJAAN YANG HARUS DILAKUKAN + + +

Ini sangat mudah: semakin ramai pengguna yang bergabung dengan Keluarga WAZZUB percuma, semakin banyak wang yang
akan kita "pengguna" dapatkan!

Contoh: Jika anda menjemput hanya 5 orang untuk menyertai secara percuma dan mereka melakukan 5 tahap yang sama dalam, anda boleh mendapatkan sekitar $ 4.000 setiap bulan, dengan tidak melakukan apa-apa yang berbeza dari yang sudah anda lakukan sehari-hari.

Bagaimana jika setiap orang dijemput hanya 10 orang? Jumlah yang akan anda terima: $ 111.110 setiap bulan. TIDAK ada batas!
Semakin banyak orang yang anda undang semakin banyak wang yang anda akan dapatkan. Tempoh!

Mari kita Cari Kekuatan "Kita"!
Pada 2 Januari 2012 08:00 WITA (UTC-08: 00) kita akan memulakan WAZZUB rasmi prelaunch. Manfaatkan sekarang dengan menjadi salah satu yang pertama untuk mula membina kumpulan anda. Hanya masukkan alamat email anda dan klik "JOIN".

Anda boleh menetapkan diri anda untuk hidup secara bebas kewangan dan mendapatkan Residual Income Pasif besar-besaran setiap bulan seperti apa-apa yang ada lagi di luar sana.
~ Hal ini boleh berlaku secepat kilat kerana selalu PERCUMA untuk semua ~

Semakin banyak Anggota PERCUMA yang anda undang, semakin banyak wang yang akan anda dapatkan.

Anda boleh mendapatkan sekitar $ 1,00 per orang dalam "LEBAR JARINGAN YANG TAK TERHAD" x 5 generasi anda dalam keluarga WAZZUB. (Bergantung kepada pertumbuhan syarikat)

Jika itu masih kelihatan sedikit bagi anda, cuba perhatikan apa yang terjadi pada ilustrasi ini ...

Anda cukup mengajak 5 rakan untuk menyertai PERCUMA selamanya dan mereka melakukan perkara yang sama sampai kedalaman 5 generasi:

1. Generasi 5 x $ 1,00 = $ 5,00
2. Generasi 25 x $ 1,00 = $ 25,00
3. Generasi 125 x $ 1,00 = $ 125,00
4. Generasi 625 x $ 1,00 = $ 625,00
5. Generasi 3125 x $ 1,00 = $ 3,125.00

Passive Income anda = $ 3,905.00 setiap bulan dengan tidak melakukan apa-apa yang berbeza dari apa yang biasa anda lakukan setiap hari. Dengan kata lain, tidak ada pekerjaan apa-apa yang harus anda lakukan dengan mengikuti program ini.

~ Gabung hari ini ~

Langkah 1 - pergi di sini dan mendaftar,
http://signup.wazzub.info/?lrRef=7535c


lalu Isi borang pendaftaran mengikut data yang diminta:

REFERRER: biarkan seperti yang anda lihat, atau isikan
FIRST NAME: tulis nama depan anda
LAST NAME: tulis nama belakang anda
USERNAME: tulis username anda
PASSWORD: tulis password anda
CONFIRM PASSWORD: tulis password anda sekali lagi
EMAIL: masukkan email anda yang sah
COUNTRY: pilih negara anda daripada pilihan-pilihan yang ada
isikan kod Captcha yang anda lihat.
kemudian klik "JOIN"
selepas itu buka e-mel anda, dan klik link pengesahan yang ada pada e-mel tersebut untuk mengaktifkan akaun anda di Wazzub.

Langkah 2 - menjemput rakan-rakan dan rakan kongsi untuk menyertai di Wazzub dengan menyebarkan link referral anda. Ingat, anda akan mendapatkan $ 1,00 per bulan untuk setiap orang yang berjaya anda referensikan atau untuk setiap orang yang berjaya anda ajak.

Cepatlah, bertindak sekarang!
99,99% penduduk dunia belum tahu tentang ini.

Bersama-sama kita mengaktifkan kekuatan "Kita"!
http://signup.wazzub.info/?lrRef=7535c


 
Ip Pengirim: 203.82.82.111

No comments:

Post a Comment
WEBSITE IKLAN PERCUMA