.

.

SAHABAT FREE-NI (IKLAN PERCUMA):

Saturday, June 30, 2012

BUAT DUIT DENGAN FACEBOOK

Nama: nur eriny
Email: yyindasuki@gmail.com
Website: http://thegreatestmoneymaker.blog.com
Tajuk: BUAT DUIT DENGAN FACEBOOK
Iklan: SAHABAT IKLAN 1 MALAYSIA:

Saturday, June 30, 2012
BUAT DUIT DENGAN FACEBOOK
Nama: nur eriny
Email: yyindasuki@gmail.com
Website: http://thegreatestmoneymaker.blog.com
Tajuk: BUAT DUIT DENGAN FACEBOOK
Iklan: Huh, banyak betul iklan buat duit sekarang ni. Saya pun pening kepala tengok . Okey , okey tak apa . Saya cuma nak cerita sikit cara buat duit online dengan selamba dan senangnya . Hehe... hanya online facebook sahaja. Well saya sekarang baru umur 20 tahun , xpandai sangat bab-bab bisnes online ni. Apatah lagi nak join MLM , mmg sy malas. Sy mmg xbniat pun nak buat duit online.

Tapi baru2 ni ade sorang member facebook saya nak ajarkan saya buat duit daripada facebook. Saya memang tak berminat sebab saya kan bekerja, kluar pagi pukul 9 sampai pukul 6 petang . Xde mase nak online facebook lelama.

Tapi...tapi...dia kata online fb sekejap je , 10 minit pun jadik. Dan die jugak jamin kat saya mesti masuk jugak RM100 sehari. Sy yg xbminat ni join jgklah bile die dh jamin dapat tu.

Rezeki ALLAH agaknye, sy baru join sehari dah dapat RM400. Dan skrg makin btambah-tambah. Dulu dia kata minimum pun dapat RM100 sehari tapi sekarang ni saya dapat minimum pun RM300 sehari.

Seronok tahu buat duit dengan facebook ni. Mcm miracle bila duit tiba-tiba masuk kan? Memang betullah berkesan. Lagi seronok bila kita tak payah lagi bajet2. Sy suka sangat bila keluar dengan member and saya yang keluarkan duit minyak semua. Macam sayalah paling kaya...

Saya tahu saya ni macam dah bangga diri sikit tapi saya just nak kongsi kaedah senang buat duit daripada facebook macam saya. Kalau nak tahu lebih lanjut dan dapatkan bukti blh ke blog http://thegreatestmoneymaker.blog.com .

Saya harap anda bukaklah minda. Join macam kitorang ni, buat duit dengan online fb je. Kalau kaedah lain tu kan biasanya kena tunggu 2-3 ari baru masuk kan? Tapi yang ni terus masuk and tiap2 hari pulak tu. Paling kurang pun dapat RM100 sehari. Memang seronok...

Kalau ade yang nak tahu lebih lanjut and tengok-tengok wajah orang yang dah berjaya buat duit dengan online facebook ni bolehlah ke blog
http://thegreatestmoneymaker.blog.com ye . Assalamualaikum....
Ip Pengirim: 113.211.162.246

1 comment:

  1. buat duit dgn fb mmg dh jd fenomena masa ni.beruntung generasi hr ni.telah terbukti ramai yg sudah menjana pndpdtn ribuan rggt hanya dr rmh dgn fb.sememangnye satu kerugian kepada sesiapa yg tak cuba buat duit dgn fb.

    http://al-iklan.com

    ReplyDelete




WEBSITE IKLAN PERCUMA