.

.

SAHABAT FREE-NI (IKLAN PERCUMA):

Sunday, November 11, 2012

Menjual Pil Untuk Mengugurkan Kandungan(16minggu kebawah)

Nama: Encik Cyto
Email: apai_atan@hotmail.com
Website:
Tajuk: Menjual Pil Untuk Mengugurkan Kandungan(16minggu kebawah)
Iklan: Produk keluaran:-Pfizer inc.Usa.
Jenis:-Tablet@Pil.
Bentuk:-Hexagon dan cop searle 1461 ditengah.
Kandungan:-200mcg misoprostol

Salam semua..kami membantu kaum wanita di luar sana yg memerlukan pil gugur bagi menganti cara membuat penguguran di klinik swasta yg menyakitkan dan kos mahal.Pil ini sudah umum diketahui keberkesanan nya oleh penduduk dunia terutamanya di kawasan sumber miskin bagi melakukan penguguran.Anda boleh mendapatkan pil ini dgn mudah drpd kami dan cara pengambilan serta kami juga akan memantau dan memberi khidmat nasihat kepada anda hinggalah proses bercuci dan berpantang.Pil saya terlalu laris di pasaran sekarang dan berkualiti tinggi serta lulus tapisan kkm malaysia.Pil ini juga di jamin 100% berkesan dan tanpa kesan sampingan.Dapatkan hari ini!

Untuk pertanyaan dan pembelian sila call@sms di:-011-19194575(24jam)
Ip Pengirim: 203.82.95.198

1 comment:

 1. Misoprostol adalah ubat yang didaftarkan untuk mencegah ulser gastrik. Jenama misoprostol yang paling terkenal di pasaran adalah Cytotec.

  pengambilan pil Misoprostol (Cytotec) oleh wanita hamil akan menyebabkan pengecutan rahim berlaku,pengecutan rahim adalah kaedah yang sering digunakan untuk menggugurkan kandungan atau menamatkan kehamilan. Kajian telah menunjukkan bahawa misoprostol (Cytotec) boleh digunakan untuk menamatkan kehamilan atau menggugurkan kandungan.

  Cara penggunaan misoprostol (Cytotec) tablet untuk menggugurkan kandungan telah dicatatkan di laman web ini.

  http://www.nice-a-beauty.com/use-misoprostol-cytotec-abortion-pills.html

  Di laman web ini juga telah dicatatkan beberapa kajian yang telah dilakukan tentang penggunaan misoprostol (Cytotec) untuk menamatkan kehamilan atau menggugurkan kandungan.

  Dos dan garis panduan bagi penggunaan pil cytotec 200 mcg untuk menamatkan kehamilan telah dikeluarkan oleh sekumpulan pakar dari WHO (Pertubuhan Kesihatan Sedunia) di Itali pada bulan Februari 2007. Bahan-bahan ini telah diterbitkan dalam Jurnal Antarabangsa Ginekologi dan Obstetrik (2007, vol. 99).

  namun begitu,garis panduan ini tidak mewakili keputusan akhir WHO kerana penggunaan misoprostol (Cytotec) semata-mata sebagai ubat pengguguran masih dalam kajian.

  Beberapa kajian yang dijalankan telah menunjukkan bahawa pengunaan misoprostol (Cytotec) untuk menggugurkan kandungan adalah berkesan dan selamat untuk kandungan yang berusia 9 minggu ke bawah. Perlu berhati-hati ketika menggunakan pil (Cytotec) untuk menggugurkan kandungan yang berusia 9 minggu ke atas kerana dos untuk kandungan yang berusia 0-12 minggu dan 13-22 minggu yang ditunjukkan dalam laman web ini sudah cukup tinggi untuk digunakan.

  Maklumat lanjut layari facebook name "pil gugur kandungan"

  Atau hubungi 0143230603 whatsaap.

  ReplyDelete
WEBSITE IKLAN PERCUMA