.

.

SAHABAT FREE-NI (IKLAN PERCUMA):

Friday, January 17, 2014

Anda Kesempitan Wang. Ini Peluang Anda! Modal Hanya RM25.00 Mampu Mengubah Hidup Anda!

Nama: bisnesduitonline
Email: ayepsky@gmail.com
Website: http://bisnesduitonline.blogspot.com/
Tajuk: Anda Kesempitan Wang. Ini Peluang Anda! Modal Hanya RM25.00 Mampu Mengubah Hidup Anda!
Iklan: KEPADA PEMEGANG2 AKAUN BANK2 DIMALAYSIA, BERTINDAK SEGERA…
Ini pasti tak merugikan anda. percayalah. Untuk anda semua, sila luangkan sedikit masa membaca maklumat di bawah ini, mudah-mudahan dibuka pintu hati untuk mencuba dan mengubah hidup anda.
MARI MEMANFAATKAN PENGUNAAN
CIMB , CIMB CLICK ,MAYBANK, MAYBANK2U.COM , BCB, BSN, EON BANK, HONG LEONG BANK, TABUNGHAJI, HONG KONG BANK, RHB BANK, BANK ISLAM ATAU APA SAHAJA.. USAHA UNTUK MENAMBAHKAN PENDAPATAN…
DARI RM25.00 ANDA BOLEH MENJADIKAN IA BANYAK.
JIKA KITA SAMA-SAMA JUJUR DAN IKHLAS, IANYA TIDAK MUSTAHIL. INSYAALLAH.. .

Assalamualaikum dan salam sejahtera Saudara/saudari,muslimin/muslimat,
Anda yang budiman, sebelum anda menganggap surat ini tidak munasabah, saya cadangkan supaya anda membacanya terlebih dahulu.
Selamat datang ke laman informasi kewangan rakyat Malaysia & luar negara di seluruh dunia dgn bermodalkan RM25 sahaja. Tidak kira apa status, keturunan, umur & warganegara, anda berpeluang merebut pendapatan yang lumayan ini.
Wang akan mengalir masuk walaupun anda sedang tidur!
Percayalah. Sebulan yang lalu, saya sedang melayari news groups seperti anda sekarang ini & menjumpai artikel seperti ini yang mengajak saya melabur RM25 utk mendapatkan pulangan beribu ringgit!!
Mula2 saya tidak percaya. Ini tak lain tak bukan mesti bertujuan hendak ngenakan orang sahaja….!! Tetapi seperti kebanyakan orang, saya tertanya2, jadi saya terus membaca artikel itu.
Artikel itu menyatakan bahawa hantar RM5 kpd 5 nama & no akaun yg disertakan
di dalam artikel tersebut. Anda kemudian diminta meletakkan nama & no akaun anda pd tempat Peserta 5 & membuang nama Peserta 1, & kemudian post artikel itu ke sekurang2nya 200 newsgroup (terdapat beribu2 newsgroup di internet jika anda rajin surfing).
Selepas saya meminta pandangan beberapa orang rakan & memikirkan semula risiko yg ada, saya membuat keputusan untuk mencubanya. Tiada apa yg merugikan saya kecuali RM25 & 5 nombor akaun, kan ?
WELL GUESS WHAT!!! Dlm tempoh 7 hari, akaun saya mula dipenuhi WANG!!! Saya betul-betul terkejut .
Saya ingat ia akan berhenti masuk pada bila2 masa sahaja tetapi wang itu tetap datang. Saya memperolehi RM240,226.00 dalam tempoh 35 hari sahaja!!! Sangat berbaloi! Dengan pelaburan RM25 !!
WANG DATANG SENDIRI KE DALAM AKAUN BANK SAYA!!! Logik Ke???
Ok.Saya akan terangkan macam mana ia berfungsi & yang lebih penting kenapa ia berfungsi sebegitu. Yang penting, anda cetak artikel ini SEKARANG utk memudahkan anda mendapatkan semua langkah2 yg diperlukan.
Saya pasti, jika anda mengikuti langkah2 yang telah diatur dalam artikel ini, anda akan mula membuat duit sblm habis penghujung minggu ini. Anggaplah program ini sebagai 1 peluang keemasan yang meningkatkan taraf ekonomi anda. Tahukah anda bahawa cara ini telah dipraktikkan oleh berjuta2 orang di seluruh dunia bagi memungut derma & mengumpul modal perniagaan.
Percayalah! Dalam masa 40-50 hari anda akan memperolehi sebanyak RM 1,627,230 tanpa penat. Kalau tak percaya, apa kata anda mencubanya dahulu!
Program ini telah dicipta setelah dibuat penelitian & kajian terperinci ke atas program2 yang ada di negara2 maju & ianya telah diringkaskan seberapa yg boleh bagi memudahkan usaha para peserta. Jumlah RM 1,627,230 atau apapun jumlah yang anda inginkan sudah tidak mustahil lagi.
Pokok pangkal, anda bertindaklan dari SEKARANG & gembelingkan usaha ke arahnya dengan penuh keyakinan & kesungguhan.Baca & fahamkan arahan sebelum menyertainya supaya tidak berlaku penganiayaan kepada peserta lain secara tidak sengaja.
________________________________________________________________________________________
BAGAIMANA CARANYA???.
_________________________________________________________________________________________
Langkah 1
Pertama sekali anda dikehendaki menghulurkan sumbangan RM5 sahaja kpd setiap peserta. Seterusnya, bank-in kpd setiap nama & nombor peserta yg terdapat pd Senarai Nama Peserta.Anda juga boleh transfer terus guna online.(Internet Banking) Transfer to 3rd party ,Interbank atau guna ATM mesin (transfer @ deposit.)
Langkah 2
Setelah setiap peserta menerima sumbangan drpd anda, maka gugurkan nama & nombor akaun Peserta 1 drpd senarai itu.
Anjakkan nama
Peserta 2 ke ruang Peserta 1,
Peserta 3 ke ruang Peserta 2,
Peserta 4 ke ruang Peserta 3,
Peserta 5 ke ruang Peserta 4 dan
masukkan nama & nombor akaun anda pada ruang Peserta 5 yg tlh dikosongkan td. Pastikan senarai nama & nombor akaun baru itu berada dlm kedudukan yg betul & pastikan juga ianya tepat bg memastikan tidak berlaku sbrg penganiayaan kpd peserta lain.
Langkah 3
Kemudian, poskan artikel ini (boleh dibuat pengubahsuaian jika perlu) ke sekurang2nya 200 news group yg terdapat di internet spt laman-laman web diskusi,forum dan message board.
Langkah 4
Kemudian, tunggulah giliran anda dengan sabar (biasanya 40-50 hari utk ganjaran yg lbh besar) utk mencapai matlamat ini bilamana wang kiriman drpd peserta2 lain yg menyertai program ini akan anda terima. Semakin ramai yg menyertai program ini, maka semakin berkembanglah kedudukan anda.
Sila lihat carta sebagai rujukan (andaian 15 peserta menyertai setiap peringkat,dan setiap seorang menjana 15 lagi peserta).
CARA PENGIRAAN
Peserta 5 (Anda bermula di sini)
15 peserta x RM5 =RM75.00
Peserta 4
15 peserta x (15) x RM5 =RM1125.00
Peserta 3
15 peserta x (15) x (15) x RM5 =RM84375.00
Peserta 2
15 peserta x (15) x (15) x (15) x RM5 =RM1,265,625.00
Peserta 1
15 peserta x (15) x (15) x (15) x (15) x RM5
= RM18,984,375. 00

JANGAN CUBA MENIPU, Allah melihat apa yg anda lakukan. Hasil yang anda dapat juga dikhuatiri HARAM kerana menipu. Pastikan anda mengirimkan RM5 kepada peserta setelah menyertai program ini.
Oleh itu, bersabarlah kerana giliran anda akan tiba juga. Anda perlu ingat, bukan semua org berfikiran positif seperti kita. Andainya tidak ramai yg menyertai program ini tentu jumlah wang anda terima sedikit sahaja kan . Oleh itu anda dinasihatkan supaya mengepos sebanyak mungkin artikel tersebut ke internet.
Walaupun 50% sahaja yang menyertainya, anda masih boleh memperolehi sumbangan sebanyak RM406,808. Saya yakin artikel2 yg anda kirim itu akan mendapat jawapan (wang) seperti apa yg telah saya alami. Sila ikuti arahan yang telah ditetapkan & imbuhan lebih RM1,627,230 boleh menjadi milik anda dalam tempoh 40 -50 hari sahaja.
Program ini masih kekal bertahan atas dasar kejujuran semua pihak.
Anda sekarang akan menjadi salah seorang pemilik perniagaan melalui surat-menyurat. Di dalam perniagaan ini anda tidak menjual barang2 yang dapat dilihat tetapi sebaliknya anda menjual perkhidmatan. Perkhidmatan ini terjamin selamat & dibenarkan!! Simpan salinan langkah-langkah ini & bila-bila masa anda memerlukan duit, anda boleh mencubanya lagi & lagi & lagi.
SILA INGAT bahawa program ini masih terus bertahan kerana KEJUJURAN semua peserta yang telah mengikuti langkah2 yang telah digariskan dengan sempurna.
Cuba anda bayangkan, JIKA ANDA JUJUR, program ini akan berterusan & duit yang diterima oleh orang2 lain akan sampai juga ke tangan anda.
HANTARKANNYA SEKARANG!!!
masukkan nama anda dalam senarai dan anda telah mula berniaga…. .!!
SENARAI NAMA PESERTA
(SUMBANGKAN DAHULU RM 5 KEPADA PESERTA 1 HINGGA 5 )

PESERTA NO.1
NORAZMIL BIN MOHD JAMIL
CIMB : 0512 0017 9775 29
(*** Tuliskan nama & Nombor Akaun Peserta 2 ke sini)

PESERTA NO.2
SYMSIAH BINTI HAMDIN
MAYBANK: 1610 5148 3621
(*** Tuliskan nama & Nombor Akaun Peserta 3 ke sini)

PESERTA NO.3
NUR SALAMI BINTI ISMAIL
BSN 1213 3290 0020 9770
(*** Tuliskan nama & Nombor Akaun Peserta 4 ke sini)

PESERTA NO.4
SYAMSUL ANUAR BIN ABDUL HAMID
CIMB 1247-008956-2529
(*** Tuliskan nama & Nombor Akaun Peserta 5 ke sini)

PESERTA NO.5
MOHAMAD ARIF BIN RUSLI
MAYBANK: 1647 9914 2836
(*** Tuliskan nama & Nombor Akaun anda sebagai Peserta 5-baru)

P/S :- PASTIKAN DELETE NAMA PESERTA 1 TERLEBIH DAHULU SEBELUM MASUKKAN NAMA ANDA SEBAGAI PESERTA BARU,
KEMUDIAN ANJAKAN PESERTA 2 KE 1..PESERTA 3 KE 2 DAN PESERTA 4 KE 3…..
LAKUKAN DENGAN PENUH IKHLAS! DERMA & SUMBANGLAH KPD PESERTA TERSEBUT NESCAYA ANDA JUGA AKAN MENERIMA DERMA & SUMBANGAN SEUMPAMANYA. INSYA-LLAH.. .
Tak perlu percaya…cuma buat semua step yang diajarkan…kalau program tidak berjalan dengan lancar… at least, kerugian cumalah RM25…yang boleh kita habiskan tanpa kita sedari…
Sekiranya program berjalan dengan agak lancar…bayangkanlah ganjarannya… Insyaallah…kalau ada rezeki anda menerusi program ini…janji Allah itu benar belaka…

_____________________________________________________________________________
BAGAIMANA UTK MENGIKLANKAN KE NEWS GROUP?
_____________________________________________________________________________
Melalui newsgroup iaitu laman2 web yang mengandungi diskusi, forum /message board, anda boleh mendapat keuntungan tanpa mengenali /mengetahui siapa yang telah membaca risalah anda.
Walaupun ia tidak selamat dari segi security kerana anda tidak mampu mengawal orang bawahan anda, tetapi anda boleh menyebarkan risalah anda kepada lebih daripada 5000 orang dalam satu masa.
Cuba anda lihat fakta ini, di seluruh dunia ada terdapat lebih daripada 32,000 laman web bercorak diskusi & pada satu2 hari, lebih daripada 5,000 orang melawat laman web seperti berikut.
Di dalam dunia terdapat lebih kurang 2 BILLION pengguna internet yang berdaftar & pada diri, bayangkan setiap hari dianggarkan lebih daripada 50,000 pengguna baru mendaftarkan berapa ramai orang yang bakal menyebarkan risalah yang mengandungi nama &alamat anda, & setiap orang yang menyalin risalah anda akan menghantar anda sebanyak RM25.
Sekiranya dalam masa 2 bulan 50000 orang menghantar anda RM25, anda akan memperolehi RM1.25 juta!!! Banyak tu.

Langkah 1
Anda tidak perlu menaip semula risalah ini, anda hanya perlu pilih menu EDIT-SELECT ALL utk memilih seluruh risalah & kemudian pilih menu EDIT-Copy utk menyalin risalah anda.

Langkah 2
Klik Compose new message dan PASTE utk meyalin risalah asal. Kemudian editkan risalah asal dengan mengisi maklumat anda dan menganjakkan peserta-peserta awal.
Isikan Subject dan Save as Draft .( bagi memudahkan anda untuk membuat promosi dimasa akan datang)

Langkah 3
Pergi ke folder DRAFT buka risalah yg telah anda save sebelum ini dan hantarkan ke forum2 dibawah dan diskusi2 lain. (Anda juga mungkin dikehendaki untuk mendaftar diri pada laman web tersebut, tidak mengapa kerana anda hanya mahu menyebarkan kepada mereka yang ingin mencari sumber kewangan yang sah & anda hanya menjalankan tugas anda. Jadi, daftarkan sahaja setelah memastikan yang program tersebut PERCUMA)

Langkah 4
Pergi ke laman2 web tersebut & pilih diskusi, forum / sebagainya & hantar risalah anda. Anda perlu mengisi ruangan SUBJECT sebagai tajuk anda & pergi ke risalah anda tadi, pilih menu EDIT- COPY untuk menyalin & klik pada ruang untuk mengisi risalah anda pada laman web tersebut & pilih menu EDIT-PASTE pada Netscape / Internet Explorer anda.
(Anda juga mungkin dikehendakiuntuk mendaftar diri pada laman web tersebut, tidak mengapa, kerana anda hanya mahu menyebarkan kepada mereka yang ingin mencari sumber kewangan yang sah & anda hanya menjalankan tugas anda. Jadi, daftarkan sahaja setelah memastikan yang program tersebut PERCUMA)
Tahniah… ITU SAHAJA! Apa yang perlu anda lakukan sekarang ialah pergi ke message board seterusnya & ulangi langkah2 di atas.Setiap message yang dihantar akan mengambil masa kira2 30 saat untuk muncul di skrin anda.Ingat? lebih banyak anda iklankan (message board dsb) lebih banyak duit yang akan anda dapat!! Mudah kan?
Kita Berusaha Dengan Jujur…Asalkan Jangan Menipu Orang
Hanya RM 25 modal sumbangan anda..mampu mengubah hidup anda
Ip Pengirim: 175.143.47.89

No comments:

Post a Comment
WEBSITE IKLAN PERCUMA