.

.

SAHABAT FREE-NI (IKLAN PERCUMA):

Tuesday, September 20, 2011

Jana Pendapatan Melalui Telefon Bimbit... Mudan, Senang & Jimat..

Nama: Ruhen b. Abdurachman
Email: secrets2629@gmail.com
Website: http://prepaid4u.net/?id=ruhenrachman
Tajuk: Jana Pendapatan Melalui Telefon Bimbit... Mudan, Senang & Jimat..
Iklan: Assalamu'alaikum w.b.t..

Kini semua orang menggunakan telefon bimbit untuk berkomunikasi sesama satu sama lain dengan mak ayah di kampung, rakan perniagaan, rakan sekolah, rakan kolej, teman istimewa, kekasih dan orang lain yang tidak dikenali untuk mencari teman bersembang sahaja. Pernahkah anda terfikir dengan prepaid top-up yang anda beli di kedai-kedai top-up anda mampu meraih untung yang berlipat kali ganda dan pendapatan sampingan yang berterusan. Haa.... Tentu anda terkejut kan?? Disini saya ingin berkongsi satu peluang hebat dimana dengan handfone anda hari ini anda mempunyai satu bisnes bergerak 24 jam (anyway, anytime). Marilah sama-sama kita gunakan telefon bimbit kita ke arah yang lebih bijak. Nak tahu lagi banyak info mengenai peluang ini jom klik pada link ini http://prepaid4u.net/ruhenrachman pasti menarik?? Betul, betul, betul.......

1. Gunakan apa yang anda guna sekarang dan tukarkan kepada wang!

Cuba kita fikirkan, alangkah ruginya anda reload prepaid anda setiap bulan tetapi apa yang anda dapat? Cukup kah dengan hanya boleh menggunakan talian sahaja? Tidakkah anda mahu lakukan perkara yang sama tetapi berpeluang mendapat pendapatan yang lumayan sehingga boleh ke angka juta? Bezanya hanya satu, tukarkan tempat anda membeli sekarang dikedai dan beli terus dari SMS sahaja. Ianya bertambah mudah dari cara sekarang dan tiada sebab anda harus menolaknya. Bagaimana dengan isteri anda? kekasih? rakan-rakan terdekat? ibu bapa yang menggunakan prepaid ini? Kenapa mereka tidak boleh membeli top-up card dengan anda?

2. Mudah sangat! Semua orang boleh buat

Amat mudah untuk dijalankan. Anda hanya perlu tahu guna SMS untuk jalankan perniagaan ini. Tiada barang yang perlu dibungkus dan diposkan untuk dijual kerana produk ialah nombor pin dan serial sahaja yang boleh dihantar dengan SMS.

Boleh dijalankan dimana sahaja asal ada talian. Tidak perlu pejabat, kiosk untuk jual prepaid dan sebarang premis.

Kemudahan order reload hanya dengan SMS. Jika prepaid anda habis ditengah malam dan kedai sudah tutup, dimana anda harus dapatkan reload anda? SMS sahaja dan anda akan segera dapat nombor reload anda! Kenapa harus buat yang susah sedangkan ada yang mudah? Segalanya auto dimana segala urusan yang anda lakukan dari SMS akan terus dapat dilihat diinternet iaitu di online akaun anda. Anda juga boleh melihat network anda, bonus anda dll.

3. Murah sangat! Tiada risiko

Jika nak dikatakan rugi, anda hanya ada risiko RM49 sahaja! Itupun setelah anda membeli reload walaupun tanpa sebarang penajaan dengan Rm16 tersebut kerana anda perolehi diskaun. Adakah anda rasa RM49 terlalu besar untuk mulakan satu perniagaan yang berpotensi besar? Walaupun jumlah bayaran permulaan adalah RM65, RM16 adalah untuk anda membeli reload yang sememangnya anda beli juga setiap bulan. Ini bukan dikira modal atau kerugian walaupun anda tidak berjaya dalam perniagaan ini. Jadi apa yang anda takutkan?

Starting pack: RM65 / RM100. Yuran keahlian RM49 (sekali seumur hidup). kemudian baki RM16 / RM51 adalah untuk permulaan top-up anda. Contoh mudah disini RM16 dapat celcom RM5 3 kali top-up auto reload.

4. Kenapa harus kayakan orang lain? Baik kayakan diri sendiri!

Tahukah anda pekedai yang menjual reload boleh mendapat keuntungan yang banyak dari jualan prepaid mereka sehingga ada yang masih boleh berikan rebate kepada anda. Kenapa tidak diagihkan keuntungan tersebut kepada pengguna prepaid sendiri? Kita pengguna prepaid (13.6 juta) adalah satu jumlah yang besar. Kita semua perlu bersatu menjadi pengguna bijak dan kayakan diri sendiri bukan orang lain. Wariskan kepada keluarga anda harta yang bermula dari RM41 tersebut. Bayangkan setiap kali pengguna seramai ini yang sekian hari bertambah reload prepaid setiap bulan dan kita mendapat keuntungan juga setiap bulan! Anda fikirkanlah sendiri adakah dengan menyertai perniagaan ini satu kerugian atau keuntungan?

5. Persaingan

Persaingan amat kecil. Walaupun perniagaan ini berbentuk networking tetapi jika anda lihat perniagaan Network Marketing lain kebanyakannya berasaskan produk berbentuk makanan kesihatan. Kini sudah terlalu banyak sehingga ada yang tidak kuat semangat dia mahu taja orang akhirnya dia pula yang ditaja orang. Syarikat Network Marketing yang tumbuh bagai cendawan merumitkan lagi usaha pemasaran dan jika ahli tidak bijak akan menghadapi masalah.

Tidakkah anda fikir semua ahli perniagaan lain juga menggunakan hand phone? Jika anda mahu menjual makanan kesihatan A, orang juga berkata "Akupun jual makanan A jugak". Jika anda jual prepaid orang akan berkata "Akupun guna prepaid tapi beli kat kedai, tak rugi masuk ni boleh buat duit lagi".

Produk prepaid tiada konflik dengan produk kesihatan. Bayangkan ahli perniagaan tentu menggunakan banyak prepaid kerana sering membuat panggilan dan SMS. Alangkah ruginya mereka jika tidak membeli prepaid cara SMS dan kaut keuntungan lain.


Peluang Menjadi Usahawan Prepaid. Jom Buat Duit!!
Ip Pengirim: 124.82.212.122

No comments:

Post a Comment
WEBSITE IKLAN PERCUMA