.

.

SAHABAT FREE-NI (IKLAN PERCUMA):

Thursday, October 31, 2013

TAK RUGI KALAU BACA

Nama: Normala Mohamed
Email: normalamohamed@gmail.com
Website:
Tajuk: TAK RUGI KALAU BACA
Iklan: KEPADA PEMEGANG2 AKAUN BANK2 DIMALAYSIA, BERTINDAK SEGERA...

Ini pasti tak merugikan anda.percayalah. Untuk anda semua, sila luangkan
sedikit masa membaca email di bawah ini, mudah-mudahan dibuka pintu
hati untuk mencuba.

HANYA RM10 JER..TERBUKTI BERBALOI, CUBALAH!!


MARI MEMANFAATKAN PENGUNAAN

MAYBANK, MAYBANK2U.COM , CIMB, BCB, BSN, EON BANK, HONG LEONG BANK, TABUNGHAJI, HONG KONG BANK, RHB BANK, BANK ISLAM

ATAU APA SAHAJA..
USAHA UNTUK MENAMBAHKAN PENDAPATAN.. .

DARI RM10.00 ANDA BOLEH MENJADIKAN IA BANYAK.

JIKA KITA SAMA-SAMA JUJUR DAN IKHLAS, IANYA TIDAK MUSTAHIL.
INSYAALLAH.. .

Assalamualaikum dan salam sejahtera Saudara/saudari,muslimin/muslimat,Anda yang budiman, sebelum anda menganggap surat ini tidak munasabah, saya cadangkan supaya anda membacanya terlebih dahulu.

Selamat datang kelaman informasi kewangan rakyat Malaysia & luar negara di seluruh dunia dgn bermodalkan RM10 sahaja. Tidak kira apa status, keturunan, umur & warganegara, anda berpeluang merebut pendapatan yang lumayan ini.Wang akan mengalir masuk walaupun anda sedang tidur!

Percayalah. Sebulan yang lalu, saya sedang melayari news groups seperti anda sekarang ini & menjumpai artikel seperti ini yang mengajak saya melabur RM10 utk mendapatkan pulangan beribu ringgit!! Mula2 saya tidak percaya. Ini tak lain tak bukan mesti bertujuan hendak ngenakan orang sahaja....!! Tetapi seperti kebanyakan orang, saya tertanya2, jadi saya terus membaca artikel itu. Artikel itu menyatakan bahawa hantar RM2 kpd 5 nama & nombor akaun yg disertakan di dalam artikel tersebut. Anda kemudian diminta meletakkan nama & nombor akaun anda pd tempat Peserta 5 & membuang nama Peserta 1, & kemudian post artikel itu ke sekurang2nya 200 newsgroup (terdapat beribu2 newsgroup di internet jika anda rajin surfing).

Selepas saya meminta pandangan beberapa orang rakan & memikirkan semula risiko yg ada, saya membuat keputusan untuk mencubanya. Tiada apa yg merugikan saya kecuali RM10 & 5 nombor akaun, kan ?

WELL GUESS WHAT!!! Dlm tempoh 7 hari, akaun saya mula dipenuhi WANG!!! Saya betul-betul terkejut .

Saya ingat ia akan berhenti masuk pada bila2 masa sahaja tetapi wang itu tetap datang. Saya memperolehi RM240,226.00 dalam tempoh 35 hari shj!!!Sangat berbaloi! Dengan pelaburan RM10 !!

WANG DATANG SENDIRI KE DALAM AKAUN BANK SAYA!!! Logik Ke???

Ok.Saya akan terangkan macam mana ia berfungsi & yang lebih penting kenapa ia berfungsi sebegitu.Yang penting, anda cetak artikel ini SEKARANG utk memudahkan anda mendapatkan semua langkah2 yg diperlukan.Saya pasti, jika anda mengikuti langkah2 yang telah diatur dalam artikel ini, anda akan mula membuat duit sblm habis penghujung minggu ini. Anggaplah program ini sebagai 1 peluang keemasan yang meningkatkan taraf ekonomi anda. Tahukah anda bahawa cara ini telah dipraktikkan oleh berjuta2 orang di seluruh dunia bagi memungut derma &mengumpul modal perniagaan.

Percayalah! Dalam masa 40-50 hari anda akan memperolehi sebanyak RM1,627,230.00 tanpa penat. Kalau tak percaya, apa kata anda mencubanya dahulu! Program ini telah dicipta setelah dibuat penelitian & kajian terperinci ke atas program2 yang ada di negara2 maju & ianya telah diringkaskan seberapa yg boleh bagi memudahkan usaha para peserta. Jumlah RM1,627,230/apapun jumlah yang anda inginkan sudah tidak mustahil lagi. Pokok pangkal, anda bertindaklah dari SEKARANG & gembelingkan usaha ke arahnya dengan penuh keyakinan &kesungguhan. Baca & fahamkan arahan sebelum menyertainya supaya tidak berlaku penganiayaan kepada peserta lain secara tidak sengaja.


BAGAIMANA CARANYA???.

Langkah1

Pertama sekali anda dikehendaki menghulurkan sumbangan RM2 shj kpd setiap peserta. Seterusnya, bank-in kpd setiap nama & nombor peserta yg terdapat pd Senarai Nama Peserta.

Anda juga boleh transfer terus guna online.(Internet Banking)Transfer to 3rd party ,Interbank atau guna ATM mesin (transfer @ deposit.)

Langkah2

Setelah setiap peserta menerima sumbangan drpd anda, maka gugurkan nama& nombor akaun Peserta 1 drpd senarai itu.

Anjakkan nama Peserta 2 ke ruang Peserta 1, Peserta 3 ke ruangPeserta 2,Peserta 4 ke ruang Peserta 3, Peserta 5 ke ruang Peserta 4 & masukkan nama & nombor akaun anda pada ruang Peserta 5 yg tlh dikosongkan tadi. Pastikan senarai nama & nombor akaun baru itu berada dlm kedudukan yg betul &pastikan juga ianya tepat bg memastikan tidak berlaku sbrg penganiayaan kpd peserta lain.

Langkah3

Kemudian, poskan artikel ini (boleh dibuat pengubahsuaian jika perlu) ke sekurang2nya 200 news group yg terdapat di internet spt laman-laman web diskusi,forum dan message board.

Langkah4

Kemudian, tunggulah giliran anda dengan sabar (biasanya 40-50 hariutk ganjaran yg lbh besar) utk mencapai matlamat ini bilamana wang kiriman drpd peserta2 lain yg menyertai program ini akan anda terima. Semakin ramai yg menyertai program ini, maka semakin berkembanglah kedudukan anda.

Sila lihat carta sebagai rujukan (andaian 15 peserta menyertai setiap peringkat,dan setiap seorang menjana 15 lagi peserta).


CARA PENGIRAAN

Peserta 5 (Anda bermula di sini)
15 peserta x RM2 =RM30.00

Peserta 4

15 peserta x (15) x RM2 =RM450.00

Peserta 3

15 peserta x (15) x (15) x RM2 =RM6,750.00

Peserta 2

15 peserta x (15) x (15) x (15) x RM2 =RM101,250.00

Peserta 1

15 peserta x (15) x (15) x (15) x (15) x RM2

=RM1,518,750. 00

JUMLAH =RM1,627,230. 00

JANGAN CUBA MENIPU, Allah melihat apa yg anda lakukan. Hasil yang anda dapat juga dikhuatiri HARAM kerana menipu.Pastikan anda mengirimkan RM2 kepada peserta setelah menyertai program ini. Oleh itu, bersabarlah kerana giliran anda akan tiba juga. Anda perlu ingat, bukan semua org berfikiran positif seperti kita. Andainya tidak ramai yg menyertai program ini, tentu jumlah wang anda terima sedikit sahaja kan .Oleh itu anda dinasihatkan supaya mengepos sebanyak mungkin artikel tersebut ke internet.

Walaupun 50% sahaja yang menyertainya, anda masih boleh memperolehi sumbangan sebanyak RM406,808. Saya yakin artikel2 yg anda kirim itu akan mendapat jawapan (wang) seperti apa yg telah saya alami. Sila ikuti arahan yang telah ditetapkan & imbuhan lebih RM1,627,230 boleh menjadi milik anda dalam tempoh 40 - 50 hari sahaja. Program ini masih kekal bertahan atas dasar kejujuran semua pihak.


Anda sekarang akan menjadi salah seorang pemilik perniagaan melalui surat-menyurat. Di dalam perniagaan ini anda tidak menjual barang2 yang dapat dilihat tetapi sebaliknya anda menjual perkhidmatan. Perkhidmatan ini terjamin selamat & dibenarkan!! Simpan salinan langkah2 ini & bila-bila masa anda memerlukan duit, anda boleh mencubanya lagi & lagi & lagi.

SILA INGAT bahawa program ini masih terus bertahan kerana KEJUJURAN semua peserta yang telah mengikuti langkah2 yang telah digariskan dengan sempurna.

Cuba anda bayangkan, JIKA ANDA JUJUR, program ini akan berterusan &duit yang diterima oleh orang2 lain akan sampai juga ke tangan anda.

HANTARKANNYA SEKARANG!!!
masukkan nama anda dalam senarai dan anda telah mula berniaga.... .!!

PESERTA 1
RABIAH BINTI MAT ZIN
Maybank: 1511 4665 9260
Bukti Sumbangan:
Rekod Urusan: TRANSFER - MAYBANK2U
Tarikh / Masa : 29-10-13 / 15:04:21
Jumlah Bayaran : RM2.00
(Gugurkan nama peserta ini setelah anda beri sumbangan dan anjakkan maklumat peserta 2 ke sini)

PESERTA 2
MAISARAH BINTI MOHD SAH
RHB : 1-18018-0003402-1
Bukti Sumbangan:
Rekod Urusan: TRANSFER ONLINE
Tarikh / Masa : 29-10-13 / 15:09:24
Jumlah Bayaran : RM2.00
(Anjakkan Maklumat Peserta 3 ke sini)


PESERTA 3
NUR SYAHIDA BINTI RAZALI
Maybank: 169981002304
Rekod Urusan: TRANSFER - MAYBANK2U
Tarikh / Masa : 29-10-13 / 15:04:21
Jumlah Bayaran : RM2.00(Anjakkan Maklumat Peserta 4 ke sini)


PESERTA 4
AZIERA BINTI MOHD SAH
PBB : 4-5329937-19
Rekod Urusan: TRANSFER ONLINE
Tarikh / Masa : 29-10-13 / 15:09:24
Jumlah Bayaran : RM2.00
(Anjakkan Maklumat Peserta 5 ke sini)

PESERTA 5
Normala Binti Mohamed
MBB:166010180479
(Taipkan nama& Nombor Akaun Bank anda disini sebagai Peserta baru)


LAKUKAN DENGAN PENUH IKHLAS! DERMA & SUMBANGLAH KPD PESERTA TERSEBUT NESCAYA ANDA JUGA AKAN MENERIMA DERMA & SUMBANGAN SEUMPAMANYA. INSYA-LLAH.. .

Percayalah..jika Allah ingin memberi rezeki ada macam-macam cara,tidak kira siapa dan bagaimana caranya kerana janji Allah itu benar belaka...ada hamba Allah tidak mahu berkongsi rezeki malah mengambil kesempatan dengan menjual ebook,padahal selepas diteliti,inilah sistem yang si jutawan ebook gunakan.Dalam diam-diam hamba Allah itu telah makan duit orang lain..tetapi program ini adalah program berkongsi rezeki sesama kita yang menyertainya.
Semua orang ada impian,yang pastinya salah satu impian itu adalah menjejakkan kaki di "RUMAH ALLAH" dan selainnya ingin lepas dari belenggu kewangan.Siapa tahu program ini benar-benar akan membantu diri anda dan mungkin juga saat ini anda dalam kesusahan.

PERINGATAN….!!!
Keberkatan Program ini sangat berkait rapat dengan cara anda menggunakan wang tersebut. Rezeki anda akan berlipat ganda sekiranya anda sentiasa bersyukur dan menggunakan wang ini ke jalan yang diredhai….

BAGAIMANA UTK MENGIKLANKAN KE NEWS GROUP?

Melalui newsgroup iaitu laman2 web yang mengandungi diskusi, forum / message board, anda boleh mendapat keuntungan tanpa mengenali / mengetahui siapa yang telah membaca risalah anda.Walaupun ia tidak selamat dari segi security kerana anda tidak mampu mengawal orang bawahan anda, tetapi anda boleh menyebarkan risalah anda kepada lebih daripada 5000 orang dalam satu masa.

Cuba anda lihat fakta ini, di seluruh dunia ada terdapat lebih daripada 32,000 laman web bercorak diskusi & pada satu2 hari,lebih daripada 5,000 orang melawat laman web seperti berikut. Di dalam dunia terdapat lebih kurang 2 BILLION pengguna internet yang berdaftar
& pada diri,bayangkan setiap hari dianggarkan lebih daripada 50,000 pengguna baru
mendaftarkan berapa ramai orang yang bakal menyebarkan risalah yangmengandungi nama &no akaun bank anda, & setiap orang yang menyalin risalah anda akan menghantar anda sebanyak RM2. Sekiranya dalam masa 2 bulan 50000 orang menghantar anda RM2, anda akan memperolehi RM100,000!!! Banyak tu.

Langkah 1

Anda tidak perlu menaip semula risalah ini, anda hanya perlu pilih menu EDIT-SELECT ALL utk memilih seluruh risalah & kemudian pilih menu EDIT-Copy utk menyalin risalah anda.

Langkah 2

Klik Compose new message dan PASTE utk meyalin risalah asal.Kemudian editkan risalah asal dengan mengisi maklumat anda danmenganjakkan peserta-peserta awal.

Isikan Subject dan Save as Draft .( bagi memudahkan anda untukmembuat promosi dimasa akan datang)


Langkah3

Pergi ke folder DRAFT buka risalah yg telah anda save sebelum ini dan hantarkan
ke forum2 dibawah dan diskusi2 lain. (Anda juga mungkin dikehendaki untuk mendaftar diri pada laman web tersebut, tidak mengapa kerana anda hanya mahu menyebarkan kepada mereka yang ingin mencari sumber kewangan yangsah & anda hanya menjalankan tugas anda. Jadi, daftarkan sahaja setelahmemastikan yang program tersebut PERCUMA)

Langkah 4

Pergi ke laman2 web tersebut & pilih diskusi, forum / sebagainya &hantar risalah anda. Anda perlu mengisi ruangan SUBJECT sebagai tajuk anda& pergi ke risalah anda tadi, pilih menu EDIT- COPY untuk menyalin & klik padaruang untuk mengisi risalah anda pada laman web tersebut & pilih menu EDIT-PASTE pada Netscape / Internet Explorer anda. (Anda juga mungkin dikehendaki untuk mendaftar diri pada laman web tersebut, tidak mengapa, kerana andahanya mahu menyebarkan kepada mereka yang ingin mencari sumber kewangan yang sah & anda hanya menjalankan tugas anda. Jadi, daftarkan sahaja setelah
memastikan yang program tersebut PERCUMA) Tahniah... ITU SAHAJA! Apa
yang perlu anda lakukan sekarang ialah pergi ke message board seterusnya & ulangi langkah2di atas.Setiap message yang dihantar akan mengambil masa kira2 30 saat untuk
muncul di skrin anda.Ingat? lebih banyak anda iklankan (message board dsb)
lebih banyak duit yang akan anda dapat!! Mudah kan ?
Ini adalah senarai laman web pencari seperti Yahoo! untuk mencari laman-laman web diskusi, Forum & message board.
Bantuan Untuk Anda Meneruskan Program ini:
Iklankan program ini di IKLAN PERCUMA DI YAHOOGROUPS dengan menyertai yahoogroups yang disertakan disitu.Klik je kat yahoo groups yang ada di http://www.iklan. zoomshare.com

Lain-Lain Web Iklan Percuma
Free-Ni (Iklan Percuma)
Foto Iklan
Post-Je (Iklan Percuma)
Foto Wanted
Iklan 1 Minit
Iklan Tropika
Iklan Selambe
Iklan Romantika
Hantar Iklan
Iklan Romantis
Iklan 1 Malaysia
Iklanorama
Iklan Hangat
Iklan Mix
Iklan Cute
Iklan Pujaan
Iklan Klasik
Iklan Pasang Siap
Iklan Yang Hilang

Senarai Web Iklan Percuma Tanpa Perlu Daftar, Boleh Terus Buat Promosi..
Mudah dan Free.Sila ke web bawah ni:
http://www.iklansinarharian.com
http://www.pakteh.com
http://www.iklanputrajaya.com
http://malaysiaiklanpercuma.blogspot.com
http://perlisiklanpercuma.blogspot.com
http://perakiklanpercuma.blogspot.com
http://sabahiklanpercuma.blogspot.com
http://iklankualalumpur.blogspot.com
http://johoriklanpercuma.blogspot.com
http://kedahiklanpercuma.blogspot.com
http://iklankampus.blogspot.com
http://iklanpercumaselangor.blogspot.com
http://iklanusahawanmelayu.blogspot.com
http://iklanbruneipercuma.blogspot.com
http://kelantaniklanpercuma.blogspot.com
http://my-iklanfree.blogspot.com
http://penangiklanpercuma.blogspot.com
Ip Pengirim: 175.139.226.172

No comments:

Post a Comment
WEBSITE IKLAN PERCUMA